![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başımızdaki adam değilki bunları böyle konuşturuyor. Önce adnan polat çıktı yönetim bişey demedi. sonra bülent uygun çıktı yönetim bişey demedi. sonra bu mecnun çıktı yine tepki yok. ne biçim yönetim bu ya ben anlamadım gitti. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya abicim madem yapamıyosun bırak git ya defol git artık. Ben artık her sene heveslenip şampiyonluğa sonra elimizden saçma sapan oyunlar yüzünden gitmesinden bıktım ya bıktım. Bu sene şampşyon görelim sizi diyoruz. Mümkün mü? Adil bir yönetim olsa kesinlikle. Ama şu şartlarda federasyon bu kadar yalaka ve bizim yönetim bu kadar pısırık olduğu sürece mümkün filan değil. Her sene türlü oyunlar... Yıldırım beyde bunları görüyor ama ses yok... Yaptığı tek şey teknik adam değiştirmek. Ne yönetim ama !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yüzde yüz haklısın her sölediin altına maz atıyorum.... teknik drektör değiştirip fb den futbolcu kapmak dışında bi başkanın yapması gereken daha çok şey var!!!.... bu kadar geri planda kalınmazki ya.... Türkiyede yaşıyoruz kardeşim git dikil karşılarına ya asırlık takımı onun bunun azına bulaştırıyosunuz ya yazık... şampiyonlar ligi şampiyonuda olsak ben bu demirören ve yönetimini istemiyorum! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mümkün değil. Ne bu adam gider ne de biz daha uzun bir süre şampiyon filan olamayız. Al işte gidiyor şampiyonluk. Göz göre göre gidiyor... Elimizden almak üzereler. Adnan Polatın tek lafı gs yi yeniden şampiyonluk potasına getirmeye yetti. Uyu sen Demirören mışıl mışıl uyu... Ne olur ki sana sezon sonu denizliyi gönderiverirsin... İyi uykular. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bülent ve Mecnun az kaldı.Geliyoruz.Anlarsınız...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çirkef Başkan ve çirkef teknik direktörden anca bu tarz haberler çıkar az kaldı bu sözlerinizi yiyeceksiniz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |