![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1-vayyyy efendim türkiyenin en iyi kalecisi volkan mış! dünyanın sayılı kalecilerinden birisi volkan mış! :D :D :D hahaha! gördük! 2-sene başı şampiyon ilan edilen feneri gördük! gs maçından sonra 3 puan yüzü göremediler! 3-hala türkiyenin en iyi kadrosunun fenerde olanlar ne diyecek bakalım! 4-lugano önder blica gibi dandik savunma oyuncularını öven fenerliler biraz bizim maçları izlesinlerde defans neymiş görsünler! inanamıyorum yani şu lugano yu övenlere! adam kasap! bi ferrari italya milli takımında oynamış,dünya şampiyonu olan kadroda olan ve serie a gibi defansın kralı yapılan ligde yılın savunmacısı seçilmiş adamı beğenmiyorlar!sivok u da beğenmiyorlar! :D hayret bişiy! allah akıl fikir versin! not: beter ol fenerbahçe! |
Alıntı:
|
beter olun ezikler ! |
Maçı 90 Dakika İzledim Daha Maç Başladı Kolamı Bardağa Döküyordum Bir Baktım Gol Oldu :D En iyi kaleci volkan Auta giden Topu Gökhan güleçin Önüne Servis yaptı :D Kasımpaşa Çok yürekli Oynadı ve dan dun oynamadı ayağa paslarla akıllıca oynadılar helal olsun belki 4 5 bile olurdu maç olmamasının sebebide kasımpaşanın yeteneklerinin sınırlı olması olsun yinede ezikleri ezdiler :D |
Bé$!ktA$ 13 Maçta 6 Gol Ezolar 2 Maçta 6 GooLLL FaRK WaR :D BiR De VoLKaN SeN BiZiM EĞLeNCeMiZSiN İyiKi VaRSıN İyiKi 7enerbahçedesin :D |
Volkan geçen maçta yumurtlamıştı , bu maçta servis yaptı ... Daha ne marifetleri var çok merak ediyorum:D |
Rüştü'ye Volkan'dan kötüdür diyenler herhalde yemiştir bi yerlerini :) bu arada maç içinde Guiza 3-1 ken inanılmaz bi gol kaçırdı ve sonu bu başka hiç bi sitede bulamazsınız :) http://i0911.hizliresim.com/2009/11/29/1176.jpg |
Günün Alay Konusu | Fenercell de 3G'ye geçti: 3-1 Renkdaşlar düşündüm de her gün böyle gülecek geyif muhabbeti yapılacak bi topic olsun dedim ve açtım buyrun bugünki konumuz FEBE'nin dünki müthiş yenilgisi :) Hadi buyrun... Bu arada maç içinde Guiza 3-1 ken inanılmaz bi gol kaçırdı ve sonu bu başka hiç bi sitede bulamazsınız :) http://i0911.hizliresim.com/2009/11/29/1176.jpg |
Türkiye`de Saat: 13:06 . |