![]() |
Flas! Selçuk Dereli hakemliği bıraktı! http://img707.imageshack.us/img707/2102/seluk.jpg Kendisine ait internet sitesinde, 22 yıldır sürdürdüğü hakemlik yaşamını bırakttığını açıklayan Dereli, şu ifadeleri kullandı: "22 yıldır onurlu bir şekilde sürdürdüğüm hakemlik yaşamımı, gördüğüm lüzum üzerine sonlandırmış bulunuyorum. Ülkemde ve Avrupa'da gelmiş olduğum konuma katkısı bulunan tüm büyüklerim ve dostlarıma teşekkür ediyorum. İlkelerimden ve doğrularımdan en küçük bir taviz vermeden, gururla taşıdığım Türk hakemlik formasını bırakırken, her daim futbolumuzun ve hakemliğimizin hizmetinde olmaya devam edeceğimi ifade ediyorum. |
ilkerinden ve doğrularından bi kere bile taviz vermediğin doğru.. senin ilke ve doğruların eyyamcılık, taraflı yönetim, duygularını mesleğine karıştırma vs. vs. vs. türk futbolu milyonlarca mikrobun sadece birinden kurtulmuştur.. umarım başka görevlerle türk futboluna hizmet etmeye kalkmazsın |
vah vah sımdı bız kme soleyecegız senın........... nerelı dıeeee |
Bırakırsa Ekime bırakmazsa kasıma.. Türk futbolu bi pislikten daha kurtulmuş oldu.. |
Alıntı:
sen içini rahat tut tekinim daha bünyaminle bülent yıldırım bırakmadı :D sövücek hakem çok bizde :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yere yatsana yere yatsana bünyamin gezer yere yatsana :D süleyman hurma bünyamini pazarla :D:D |
Alıntı:
|
onurlu ve gururlu hakemlik haytıymış ben kendimi bildiğimden beri adam akıllı maç yönettiğini görmedim. sendende kurtulduk umarım öbürküler senin kadar uzun durmazlar. |
isabet olmuş doğru bi karar |
Türkiye`de Saat: 11:52 . |