![]() |
Gülme 'Mor'lara Gelir Başına :1-1 http://img4.mynet.com.tr/spr3/fb-diy...-20839_501.jpg FENERBAHÇE: 1 - DİYARBAKIRSPOR: 1 Stat: Şükrü Saracoğlu Hakemler: Koray Gençerler, Erhan Sönmez, Muhittin Gürses Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Özer, Alex, Semih Teknik Direktör: Christoph Daum Diyarbakırspor: Gökhan, Adnan, Diallo, Erdinç, Basem, Tjikuzu, Ayman, Barış, Celaleddin, Tazemeta, Bebbe Teknik Direktör: Ziya Doğan Goller: Dk. 90 Andre Santos (Fenerbahçe), Dk. 83 Ayman (Diyarbakırspor) Kırmızı Kart: 90+4 Mehmet TOPuz (Fenerbahçe) |
napıyoruz napıyoruz zıplıyoruz zıplıyoruz:D |
aha aha aha:D:D |
Haftaya'da Aynı Performansını Bekliyoruz ;) :D |
başarılarının devamını diliyoruzz:D |
Ya nasıl üzüldüm. Ne ballı bir takımdır bu Febe. Saçma sapan bi gol attılar. |
diyarın defansı çok iidi ama işte şanslılar 89 un içinde attı:s..neyse bunada şükür :) |
bu kadar ucarsalar olacagı buydu beter olun ulea ezıkler sızı neymıs kadroları cok ıyıymıs %8o ile oynarsak sampıyon oluruz peeeh lan sızı %10 umuzla yenıyoruz be .. |
hah bide ozer le lugano sakatlanmıs cok cok uzuldum vahh :D |
Alıntı:
|
Acıttılarmı He Azizenin Gülleri |
gs iğrenç oynadı hakem sayesnde goL yemekten kurtLdu.. fenerde hep böLe dewam eder umarım.. bizde ataktayız bu yıL şampiyonuuuzzz (: |
aimarrrrrr |
Diyar'ın mücadele edeceğini, feneri zorlayacağını düşünüyordum ama bu kadarını da beklemiyordum, helal olsun Ziya hoca ve oyuncularına...Çok iyi bi oyun ortaya koydular, mücadeleleri üst düzeydeydi, daha erken de öne geçebilirlerdi aslında, ama geçseler onlar için daha da kötü olabilirdi belki... Aymanın attığı gol tam dakikasında geldi ama maalesef şanssız bir gol yediler son dakikada, balına bir puanı kaptı ezikler işte...Yine de helal olsun Diyarbakır'a... |
Türkiye`de Saat: 01:50 . |