![]() |
Derbi seyircisiz mi oynanacak? 21.11.2004 yılında Beşiktaş İnönü stadında oynanan Beşiktaş-Ç.Rizespor maçındaki tribün olayları nedeni ile Profesyonel Disiplin Kurulu siyah-beyazlı kulübe 5 maç seyircisiz oynama cezası vermişti. Kurul gerekçe olarak tribün güvenliğinin kulüplerin üzerinde olduğunu göstermişti. Bakalım ne ceza çıkacak? Bu olayın emsal alınması halinde 28.03.2010 tarihinde Ali Sami Yen stadında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçının seyircisiz oynanması gündeme gelebilir. - HABER1903 - |
ben hiç sanmıyorum öyLe bi karar aLınacagını . |
cezalar istikrarlı bi şekilde verilmiyo malesef ülkemizde. bize verilen cezayla paralellik gösteren bi ceza beklemiyorum. verilse bile galatasaray ve derbi maçı için en uygun zamanlama göze alınır diye düşünüyorum. |
Fenerbahçe seyircisiz için bastıracak, gs olmaması için bastıracak. Bence federasyon böyle bir olayı cezasız bırakamaz ama şöyle yapacaklarını düşünüyorum, olayların detaylarını topluyoruz, araştırıyoruz gibi oyalama taktikleriyle durumu derby sonrasına kadar erteleyip bir sonraki maçta seyircisiz oynatacaklar. Tabi bakalım fb yönetimi mi güçlü yoksa gs mi , bunuda anlamış olacağız... |
Kesinlikle seyircisiz oynanmaz.. |
seyircisiz oynanmalı.bizim statta 2 kişi kavga etti ve bıçaklanarak 1 kişi öldü. bize 3 yada 5 maç verdiler. fb nin olimpiyatta oynadığı maçta adama kurşun isabet etti. fb ye 1 maç verdiler. burada da adamı 2.kattan atıyorlar.ve adam ölümden dönüyor.ceza şart. |
stada bıçak sokulması orda klübün suçuydu burda stada bjk lı sokulması mı olacak yani seyircisiz cezası için neden ? kavga çıkması birinin ölmesi değil ki sorun orda ki sorun bıçaktı bundan dolayı ceza aldık biz. |
Yani stada bıçak alınınca ve adam bıçaklanınca ceza oluyor da adamı aşağı atınca olmuyor mu o zaman herkes birbirini öldürsün atsın aşağı yani olur mu öyle şey bence ceza verilmeli ki akıllansınlar.. |
Konu ait olduğu bölüme taşınmıştır. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:16 . |