![]() |
gs'nin (Şaka gibi) Cezası! 3- GALATASARAY A.Ş.'nin, 14.03.2010 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ Turkcell Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 80.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.'nin, yayın yetki belgesi olmayan TV kuruluşunun stadyumda çekim yapmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezaların birleştirilmesi suretiyle GALATASARAY A.Ş.'nin, toplam 185.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmistir. |
şaka gibi... |
Ayrıca.... Gs nin sahası kapanırmı derken Ankaragücü'ne bir maç seyircisiz oynama cezası veriliyor. |
Resmen şaka gibi ama dediğim gibi işte bu ülkede adaletin terazisi kesinlikle hep zayıf olana işliyor.. |
Allaha Havale Ediyorum Bu TFF'yi |
Şaşırmıyorum ben.. |
Alıntı:
|
neresı saka gıbı ne beklıyordunuz kıı para cezası bıle fazla... kurallar sadece besıktas ıcın gecerlıdır bu kadar basıttt.... gs sarıyer trıbbun lıdderıne de ceza versene nıe vermıuorsun .. bızım abılerımızın ne sucu vardıı 1 yıl ceza verdın hemde hıc bır sucları yokkkeennnn |
bizde olsa büyük skandal her gazetede manset olurdu ve verirlerdi cezayi ama galatasaraya sadece "ceza" verdiler |
bu kadar da takımları kayırmamaları lazım ayıp yaa ayıppp... |
Türkiye`de Saat: 17:46 . |