![]() |
"Çok enteresan bir atama" Eski hakem Selçuk Dereli, derbiyi Cüneyt Çakır'ın yönetecek olmasını, “Çok enteresan bir atama” olarak değerlendirdi. http://img228.imageshack.us/img228/6...t1mm930764.jpg Fenerbahçe’nin, 2005-06 sezonunun son haftasında şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırdığı Denizli maçını yöneten ve ardından tepki çeken Dereli, “Kuddusi Müftüoğlu’na hakaret ettiği iddia edilen Aziz Yıldırım’ı disiplin kuruluna gönderten Serdar Çakır. Bu maçın hakemi ise Cüneyt Çakır. Bu bana çok enteresan geldi” dedi. |
hakemliğinde sen neydinki gelip şimdi atamalar hakkında yorum yapıyosun. bu kullandığı ifadelerle cüneyt çakırı resmen suçluyo annesiz. bi düşün bakalım cüneyt çakır seni geride bırakıp türkiyenin uefadaki 1. hakemi nası olmuş. |
Gerçeklik payı olmuş olsada eski bir hakem olarak kendisine ucuz polemiklerle gündem yaratmasını tasvip etmiyorum.. |
ucuz adam ucuz polemiklere girer ibrahim abi. ben yakıştırdım selçuk dereliye bu konuşmaları. |
O konuda haklısın kendi kalitesini yansıtıyor buna dediğim yok sadece doğru bulmuyorum ben.Ama hepsi aynı zihniyette ki kişiler olduğu içinde bir yerde normal belkide.. |
Türkiye`de Saat: 14:16 . |