![]() |
Orhan Gülle G.antep'de Kulübümüz Beşiktaş’tan 15 Ocak 1992 doğumlu genç oyuncu Orhan Gülle ile 4 yıllık anlaşmaya varmıştır. Orhan Gülle bügün ekibimizin kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başladı. Yeni oyuncumuz Orhan Gülle’ye hoşgeldin diyor, kırmızı-siyahlı forma altında başarılar diliyoruz. Gaziantep Spor Kulübü ORHAN GÜLLE KİMDİR? 15 Ocak 1992 Düzköy doğumlu olan genç futbolcu Orhan Gülle, Beşiktaş alt yapısında yetişti. 67 kez Milli olan Orhan Gülle, U17-U18-U19 ve Ümit Milli takım formalarını giydi. http://www.gaziantepspor.org.tr/haber_d ... habid=1815 |
ümit milli takımda oynayan gelecek vaad eden bi futbolcuydu .Nasıl bırakırsınız ya yeter Yıldırım Demirören !!! |
BJK Futbol Özkaynak Düzeni Genel Koordinatörü ve Teknik Direktör Sorumlusu Ulvi Güveneroğlu, Orhan Gülle`nin Gaziantepspor`a transferi ile ilgili 1903radyo`ya özel açıklamalar yaptı. Güveneroğlu, Orhan`ın siyah beyazlı kulüpte kalması için ellerinden geleni yaptıklarını ancak oyuncunun sözleşme teklifini kabul etmediğini söyledi. İşte Güveneroğlu`nun 1903radyo`ya yaptığı açıklamaların satırbaşları; "Orhan Gülle Gaziantepspor ile daha önce görüşüp anlaşmıştı. Biz kendisi ile konuşup Beşiktaş`ta kalması yönünde teklifde bulunduk. Ancak Orhan Güllle daha önceden kararını verip gitmek istedi ve Beşiktaş`tan ayrıldı. Kendisine başarılar dilerim. Orhan Gülle Beşiktaş`ta kalsa oynayıp oynamayacağı belli değildi. Kendi önünün açık olduğuna inanmadı ve bu kararı verdi. Bu tür oyuncuların oynaması gerekiyor. O kafasına ayrılmayı koymuş ve ayrıldı. Ben Orhan gibi oyuncuların yerinde olsam boş mukaveleye imza atardım. Ben Beşiktaş`a boş mukaveleye imza attarak geldim. Ama şu anda menajerlik sistemi çok büyük bir tehlike. Genç oyuncuların kafalarını menajerler karıştırıyor ve bu tip kararlar almalarını sağlıyorlar. Gaziantepspor Orhan`ın yetiştirme bedeli olarak 400.000 TL. gibi bir rakam ödedi. Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Beşiktaş`ı suçlamamak gerekiyor. Orhan Gülle`nin gitmesine en çok üzülenler bizleriz. Beşiktaş Kulübü kurallar gereği yapacağı her şeyi yapmıştır. Batuhan`ın kalması için elimizde geleni de yapmıştık." - HABER1903 - |
kendısı bılır kalıp savasmak varken kolay yolu secmıstır.. hayırlısı olsunn |
Orhan Gülle Gibi 100 Tane Adam Var Alt Yapıda Giden Gider BEŞİKTAŞ Kalır . |
altyapıda onlar genç var her gidenin arkasından ağlarsak vay halimize |
Türkiye`de Saat: 05:05 . |