![]() |
Bu Bomba Transfer İse Beşiktaşımızın Patlattığı Bomba Neydi . Eğer Quaresma Bomba İse Bu Gs'nin Patlattığı Ne :d Anca İçinde Patlatırlar Lorik'İ :D |
bunların ki bombaysa (ses bombası) bizimkisi olsa olsa NÜKLEER BOMBA olurdu herhalde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
çok çirkef futbolcu imha ediyor adamları resmen Emre B.'nin ayak kıranı mümkünse Q7 o adam yanına geldiği zaman ayağında topu tutup çalım atmaya felan kalkmasın direk pas versin mazallah bir yeri kırılır felan onca para bizim umutlarımızla beraber çöpe gider...Emre Belözoğlu'nun kart görmediği ligde bu adamdan ne uçan ne kaçan kaçabilir takip ettiğim bir futbolcuydu... |
quaresma transferinden sonra herkez bir bomba pesinde hadi hayirlisi :D oysaki bilmiyorlarki asil bomba yolda ;) |
ilk defa duyuyorum ismini yine 2 günde yıldz yaptılar adamı merak etmeyin bununda sonu lincoln gibi carrusca gibi elano gibi olur ;) |
Patlar patlar :D Ellerinde patlar anca :D |
iyi transfer fakat asla bomba değil.. |
Evet medyanın bombalara olan bakış açısı gerçekten çok ilginç. Stoch gibi ismine alışık olmadığımız bir adam geldiği zaman adamı direk yaldızlı yıldızlı yapıp süsleyerek gösterirler. Yine böyle gsye Lorik denen adam gelir birden Bomba patlatacak konuma gelir.. Ama gel gelelim biz dünyaca ünlü Quaresmayı aldığımız zaman fiyatlar yüksek bulunur.Son performanslar,form düşüklükleri sıralanır.Geçiniz. |
gs ve fenev mahalli ligdende topçu alsalar birden dünya yıldızı oluyo bizim medyacıların gözünde:D ben ilk duyduğumda basketbol şubelerine yapılan tranfer zannettim çünkü adamın ismini ilk defa duyuyorum aynen stochta öyle medya habire suni bombabalr patlatsın durdun sezon sonunda da eminimki patlayacaktır :D:D ama onada bir kılıf koyar bizim medya |
Türkiye`de Saat: 19:43 . |