![]() |
Kezman 3 maç yok! Kezman 3 maç yok! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifPFDK, Gençlerbirliği karşılaşmasında rakip futbolcuya küfreden Mateja Kezman’a 2 resmi müsabakadan men cezası verdi. 07.02.2007 UEFA Kupası’nda sarı kart cezalısı olduğu için AZ Alkmaar’a karşı Kadıköy’deki 90 dakikada forma giyemeyecek olan Sırp futbolcu, Süper Lig’de de 20. haftada Çaykur Rizespor (Dep.) ve 21. haftada Sakaryaspor’a karşı yok. Kezman, 17. haftada da Ankaragücü sınavında çift sarıdan atılmış ve 1 maçlık cezasını Fortis Türkiye Kupası’ndaki İnegölspor mücadelesinde çekmişti. Yönetim Kurulu’nun toplanmasının ardından Fenerbahçe, Tahkim’e gidip gitmeme kararı verecek |
bu haber en güzel haber bu haftanin :D |
güzel haber :D |
Yaw Az Vermisler :D |
harbidenya cok az vermisler :D |
güzel haber beter olsun aldıgı para olsun o kadar para veren ezikbahce yonetimi daha beter olsun |
Kezman yok ken bari su Sakaryada 3 puan veya bi puani kapsa |
ya bize ne bundan... kezman olsun olmasin, bize ne, adam haftalardir gol atmadiki, alex o takimda paslari dagitigi sürecede hayata basarili olamaz.... forumda verilecek haber degil bu, yani cezasi bir besiktas macina denk gelseydi, haber verilir, ama durup dururken, bizimle alakasi olmadigi halde vermek yanlis... |
kezman olsa da olmasada kötü oynuyorlar |
ne üzüldüm ne üzüldüm anlatamam.... |
Türkiye`de Saat: 01:22 . |