![]() |
Ç.Rizespor - F.bahçe Ç.Rizespor Zdravkov Yasin Bashir İbrahim Said Victoria Serhat Hasan (Emrah) Ergin Cem Baki Anderson Zafer Fenerbahçe Volkan Serkan Edu Can Uğur Boral Appiah Aurelio Deniz Tuncay Alex Deivid Stat: Rize Atatürk Saat: 16.00 Yayın: Lig TV Hakem: Selçuk Dereli Gözler Deivid ile Volkan’da AZ Alkmaar maçı öncesi son sınavını Çaykur Rize deplasmanında verecek olan Fenerbahçe’de, Deivid ile Volkan’ın performansları merak ediliyor. Teknik direktör Zico’nun, Kezman ve Semih’in yokluklarında şans vereceği Brezilyalı golcünün bugünkü performansı, bir anlamda çarşamba günü için belirleyici olacak. Bu arada ikinci yarının ilk maçlarında yediği hatalı gollerle eleştiri alırken, milli müsabakada başarılı bir oyun çıkaran Volkan için de bugünkü maç sınav niteliği taşıyor. |
Rize den bir sürpriz bekliyorum.. |
Ateş sardı Mavi-yeşilli takımın hocası Çalımbay, "Özel önlem yok. Taraftarla bütünleşelim yeter" dedi. Ç. Rizespor'u Fenerbahçe maçının heyecanı sardı. Ligde topladığı 21 puanla 13. sırada bulunan mavi-yeşilli takım hem güçlü rakibini yenip moral bulmak hem de tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, "Fenerbahçe maçıyla ilgili hiç endişem yok. Özel önlem almayacağız. Taraftarımızla bütünleşip kazanacağız" dedi. Ç. Rizespor'un http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3D iki golcüsü Zafer Biryol ile Anderson ise kendilerini çok iyi hissettiklerini açıklayarak, "Bu maçı taraftarımız için kazanacağız" ifadesini kullandı inş.. |
Beşiktaş tabanlı antrenörlerin hepsi bugüne kadar sadece Beşiktaş'a çelme takmıştır.fener bu macı rahat kazanır. |
Ezikler yenemicek eminim |
feenr yıne 90 da atar bıtane corbacılar |
Berabere Bitme İhtimali Cok Yüksek Bence.. Ama Insallah Yenilir Ezikler... |
bana zor mac olu gibi geliyo ama ballı ezikler yine kolpadan bi gol atıp kazanırlarsa kötü olur ... |
insallah kaybederler |
0-0 biter bence |
Fenerbahçeye Tepkili Karşılama Fenerbahçe'ye tepkili karşılama !.. Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a 2-1 yenilen Fenerbahçe'yi İstanbul'a dönüşünde bir grup taraftarı protesto etti.. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sarı lacivertli kafileyi karşılayan bir grup taraftar, futbolculara yenilgi nedeniyle tepki gösterdi.. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sarı lacivertli kafileyi karşılayan bir grup taraftar, futbolculara yenilgi nedeniyle tepki gösterirken, "Akıllı olun artık oynayın, bu taraftarı utandırmayın" şeklinde tezahürat yaparken, bir taraftarda otobüse binen futbolcularla tartıştı. Tuncay otobüsten inerek taraftarı sakinleştirmeye çalışırken, bir başka taraftarda futbolcular tartışan taraftara, "Önümüzde çok önemli maçlar var. Yapmayın, futbolcuları strese sokmayın" diyerek tepki gösterdi. |
beter olsunlar :D:D:D |
beter ol beter zavallı fener beter ol beter hiç umutlanmasınlar onumuzde 4 mac kaldı bunlardan an fazla 1 beraberlik ile ayrılırsak kesin şampiyonuz bu sene |
rıza efendi 2 ekmek 1 süt haaa alın size ekmek alın size süt alın size demleme tavşan kanı çay :D |
Allahın sopası yokki gökten indirsin banane banane banane bahane bahane bahane.. :D Çok gülücez daa çok.. :D Fener sen beni güldürdün allahta seni güldürsün.. :D:D |
bu daha iyi zamanlarınız...hahahahhhh:D:D:D |
bencede bunlar daha ii günleri daha neler olacak bekleyin ve görün. |
Yıldırım’ın tepesi attı http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifRize maçı devre arasında oyuncularına moral veren Fenerbahçe Başkanı, maç bitiminde kızgındı. Yenilgiden çok, ortaya konan kötü futbol ve mücadele eksikliğinin Aziz Yıldırım’ı üzdüğü belirtildi. Oyuncularını sert sözlerle eleştiren Yıldırım, “Kaprisler, transfer söylentileri unutulsun” dedi. Motivasyon konuşması İkinci yarıda kaybedilen puanlar ve Çaykur Rize karşısında ortaya konan kötü futbol, Başkan Aziz Yıldırım’ı kızdırdı. 2-0 yenik bitirilen Rize maçının devre arasında soyunma odasına inerek, futbolcularına moral verici konuşma yapan, “Bu maçı kaybedersek iyi olmaz. Sizden daha istekli ve Fenerbahçe’ye yakışan bir oyun çıkarmanızı istiyorum” diyen, Tuncay’dan takımı toparlamasını isteyen Yıldırım, istedikleri olmayınca esti gürledi. ‘Daha ne istiyorlar?’ Özellikle mücadeleden yoksun, kötü futbola bozulan Yıldırım’ın, “Sezon başından bu yana tüm istekleri yerine getirildi. Alacakları ve primleri zamanında ödendi. Daha ne istiyorlar? Herkes ayağını denk alsın. Futbolcularımız 100. yılın farkında değil galiba. Taraftarımız sabırsızlanıyor. Kaprisler, transfer söylentileri bir yana bırakılsın. Herkes 100. yılın anlamına uygun davranıp, mücadelesini yapsın” dediği belirlendi. Samandıra çıkarması Bu arada yakın çevrelerine, “Maddi manevi tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Böylesine ilginin karşılığı bu olmamalı” diye dert yanan yöneticilerin, her şeyi bir yana bırakıp, Samandıra’ya çıkarma yapacağı, futbolculara moral vereceği, AZ Alkmaar maçına kadar olumsuz havayı dağıtmak için uğraşacağı belirtildi. Teknik direktör Zico ile bir görüşme yapıp, takım hakkında bilgi alacağı, kötü gidişin nedenlerini sorgulayacağı öğrenildi. Yusuf DURSUN |
:D:D:D |
EZİKLER :D:D:D:D |
Ben küfür yiyorum siz sahada yürüyorsunuz! F.Bahçe'nin deplasmanda Rize'ye 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın devre arasında Aziz Yıldırım'ın soyunma odasında futbolculara oldukça sert bir konuşma yaptığı öğrenildi. Tribünlerden kendisine yapılan taciz ve küfürden dolayı soyunma odasına sinirli giren Yıldırım'ın futbolculara, "İyi gidiyorsunuz, bravo size!... 2-3 maçta böyle oynayın yine şampiyonluğu veririz. Tribünlerden benim anama küfür ediyorlar, siz sahada yürüyorsunuz. Bu sıkıntıları sizin için çekiyorum. Yaşadıklarıma bir bakın" diye çıkıştığı bildirildi. Yıldırım'ın daha sonra Can, Serkan ve Deniz'e hitaben "Siz http://ads.sabah.com.tr/adserver/adl...ee02f45f24e6ed http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...JkZjQ0Mw%3D%3D üçünüz ya oynadığnıız yeri bilmiyorusunuz ya da taşıdığınız formanın anlamını bilmiyorsunuz. Yaptığınız hataların bedelini ne siz ne de ben ödeyemem" dedikten sonra odayı terk ettiği iddia edildi. Zico ise bu konuşmaların ardından taktik konuşmasına geçebildi. DENİZ DERİNSU |
işte bu habere çok güldüm:D:D:D |
Aynen devam böyle devam edin ezikler bizde sizi destekleriz.:D :D :D |
:D daha çok küfür yersin sen |
Alıntı:
aynen ferruh abi :D |
Türkiye`de Saat: 04:49 . |