![]() |
ERSUN YANAL İSTİFA ETTİ Ligde alınan kötü sonuçlar ve Sakaryaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle kötü günler yaşayan Vestel Manisaspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal istifasını açıkladı.. Daha önce "Kulüp beni göndermezse gitmem" diyen genç teknik adamın ekibiyle birlikte istifa ettiği öğrenildi.. Ersun Yanal, ekibiyle birlikte istifa etti. Konuyla ilgili görüştüğümüz Vestel Manisaspor yetkilileri, Yanal'ın istifasının kabul edildiğini açıkladı. Bu arada Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu, bu gelişmeler üzerine şu anda bir basın toplantısı düzenliyor. |
süper baslamislardi lige simdide istifa YAZIK OLDU |
Alıntı:
her an her sey olabilio.... |
iyi baslangic yapmisdilar herhalde besiktasin malubiyetini unutamiyorlar hala o macdan sonra düsüs oldu manisada |
iyi olmuş,sevmiyorum ersun hocayı |
Belliydi;) |
manısanın basında ersun hocamı vardı aaaa ınanmam :D |
Fener sevdası şampiyonluk havası derken kapı dışarı oldu Manisa düşmese bari. |
balon çok şişmişti patladı yazık |
Vestel’de sıcak saatler http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...bulak2003_.jpg Vestel Manisaspor’da, teknik direktör Ersun Yanal’ın istifası yönetimi harekete geçirdi. 20.03.2007 Giray Bulak’la büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edilen Siyah-Beyazlılar’ın, Samet Aybaba, Reha Kapsal, Rıdvan Dilmen, Raşit Çetiner ve Mehmet Özdilek’le de görüşme yaptığı öğrenildi. Ege ekibinin, teknik direktör konusunda net bir adım atamamasının sebebi de ortaya çıktı. Uzun süreli anlaşma yapmak istemeyen Siyah-Beyazlı yönetimin görüştüğü teknik direktörlere, sadece üç aylık sözleşme önermesi, hoca adaylarını düşündürüyor. |
Türkiye`de Saat: 02:52 . |