![]() |
Wederson-Bilgin Fener`de Fenerbahçe'nin ilk transfer bombaları belli oldu. Gelecek sezon Ankarasporlu Wederson ile Antalyasporlu Ali Bilgin, Sarı-Lacivertli formayı giyecek. 27.05.2007 Kaptan’ın yerine... 100. Yılında üst düzey bir performans sergileyip, şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. Kaptan Ümit Özat’ın Köln’e gideceğinin kesinleşmesiyle sol bek arayışı içerisine giren Sarı-Lacivertliler, Ankaraspor’un yıldızı Wederson’la el sıkıştı. Brezilya asıllı olan ve Türk pasaportu bulunan Wederson, gelecek sezon Sarı-Lacivertli formayı giyecek. Sambacı, 3 sezondur Süper Lig’de mücadele ediyor. Bilgin hazır kıta Fenerbahçe’nin transferdeki bir diğer bombası da Süper Lig’in flaş isimlerinden Ali Bilgin... Alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Antalyaspor’la olan sözleşmesini fesheden gurbetçi oyuncunun, Sarı-Lacivertliler’le ön sözleşme imzaladığı bildirildi. 26 yaşındaki Essen doğumlu futbolcu için Galatasaray ve Beşiktaş da uzun süre görüşmelerde bulunmuş ancak iki ekip de somut bir adım atmayı başaramamıştı. _________________________________________________ bu haber doruysa besiktas mehmet yozgati almasi lazim |
Ali Bilgin'i Bilmem Ama Wederson'u Ankarada Canlı Olarakta Çok İzledim Mutlaka Almalıyız İnş Yalan Haberdir Bize Çok Lazım Bu Futbolcu, Ayağıda Çok Düzgün Sol Bekimiz İçin Bicilmiş Kaftan.. |
wedersonu aldıklarına göre roberto carlos haberleri yalandır |
valla haber doğruysa çok iyi iki transfer |
banane eziklerde koymayın sunları suraya |
ali bilgin o kadr iyi degil ama wederson gokcek i kacirmamaliydk |
beşiktaş niye böyle oynuyor.Ben fanatik beşiktaşlıydım ama şimdi beşiktaşı tutmuyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benbir yavru kartal olarak beşiktaş niye böyle oynuyor.eskiden paskal numa zamanlarında beşiktaş çok güzel oynuyordu.ama nedense beşiktaş çok kötü oynuyor.amam ben ölene kadar beşiktaşı tutacağım.benim yaşım 9. |
Beşiktaş tiagadfdatff<gy<dxn cv ghhauayytvcna |
FENERLİ MİSİN.ALLAH BAŞKA DRT VERMESİN......................... |
besiktasin transfer topigine neden acildi konu ben onu anlamadim |
ya biz febeye geseye bakmaktansa kendi takımımıza bakalım ve bizim transferleri yorumlayalım.Bu topiğide kapatalım |
Türkiye`de Saat: 11:18 . |