![]() |
gs'den bir bomba daha Bu sezon transferde şampiyonluğu elinde bulunduran Galatasaray, son transfer bombasını patlatarak dünyaca ünlü bir İspanyol golcüyü renklerine bağladı. http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif http://www.internetspor.com/v3/resim...6morientes.jpgBaşkan Özhan Canaydın'ın taraftara sürekli olarak kaliteli bir golcü alıp transferi kapatacağız vaadleri gerçek oldu... Galatasaray bonservisi Valencia'da bulunan Morientes ile anlaştı. Sarı-Kırmızılı camiayı heyecanlandıran transferi ATV, spor severlere haber bülteninde son dakika gelişmesi olarak verdi. |
bu gerçek mi şaka mı ? |
ligtv dede baptista dedi. hayırlısı olsun türkiye liginde böyle futbolcuları görmek güzel. |
Hmmm pek sevinemedim :) Ligimiz renklenir en azından napalım :) |
sadece ilgilendikleri söylendi... |
yalan ya saviola diolardı adam real madride gitti morientes de bonserwisi elinde olan adam gs ye gelirmi ya bırakın ya yalan... |
yarin saat 13'de acikliyor gs adamlar sozlerinde durdu ya bizimkiler |
bunu nereden öğrendin, yarın bilmem kaçta açıklayacaklarını... |
morientes'İn bonservisi elinde değil, valencia'da hala ve alabilmek için hatrı sayılır bir parayı gözden çıkarmalı galatasaray, ben galatasaray taraftarı olsam, morientes'in alınma ihtimali belirince üzülürüm, adamlar çıkabilirmiyiz diye uğraşıyorlar ama bana öyle geliyor ki tam batacaklar... |
Alıntı:
|
bir sponsor bulduklari soyleniyor galiba oyle aldilar eger aldilarsa tabi |
adamların dünya borcu var sponsor muponsor götürüyorlar işi bizimkilerde bakıp biraz örnek alsınlar |
yha zaten batıyorlar bıde borcları azalttık dıyorlar transferlerıde elınde patlıycak cok borca grdıler en azndan borcada grseler bısıler yapıolar ya bız pekı :banghead: |
kolpa haber ya moriantesi almak için kulübü satması gerekir gaysenin lincolnu zor aldırlar bu adam lüsk gelri.. |
atvde kendi haberine inanmadı herhalde sabah ve fotomaca kesin anlasıldı diye haber koymamıslar |
bizde talip olduğumuz hiç bir futbolcuyu alamadık. |
Yeni Yapılacak Transferde Ülker Sponsor Oluyor Gs'ye Sanırım Baptista Haberinde 9 Milyon Euro Bonservis Bedelinin 6'sını Ülker Karşılayacak Denildi.. Ama Moriantes'in Gelecegini Sanmıyorum.. |
çok kötü sallamışlar:D |
yalan haber inanmayın ya adamın hiç işi yok gsye mi gelcek |
ilgilenmediklerini acıkladılar |
almışlarsa hayırlı olsun demek düşer bizee bizimkiler de hala sesiz kalsınlar bakalımm ne olcakk...? |
Bi kere baptistayı hayatta alamazlar adam copa amerikada final maçında arjantine gol atınca fiyatı 5 milyon euro arttı morientes desen ispanyayı bırakıp gs ye hayatta gelmez bence |
yalan haber nrden alacaklar ya |
içlerinde patladı bomba:) |
Türkiye`de Saat: 00:39 . |