![]() |
ROBERTO CARLOS HAKEME KÜFÜR ETTİ ... http://image.haber3.com/spor3/haber/106162.jpg Roberto Carlos hakeme küfür etti Fenerbahçe'nin yeni sambacısı Roberto Carlos ilk lig maçında hakeme küfür etti... 11 Ağustos 2007 10:35 Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Carlos, dün ilk kez lig maçına çıktı. Brezilyalı yıldız, karşılaşma boyunca fazla varlık gösteremezken, ilginç bir olaya da imza attı. Carlos, 37. dakikada yapılan faul sonrası yardımcı hakem Cem Satman’ın oyunu devam ettirmesine sinirlendi. Türkiye’ye geldiği günden beri “Herkese örnek oluyor'' denilen Sambacı, Satman’a Portekizce ’Putana’ (O...pu) diye küfretti. Ama hakem bunu anlamadı. |
onlara serbest kürüf etmek bilmiyomusun. |
şaşırdım mı? HAYIR! |
etsin etsin daha coooook etcek |
hiç şaşırmadım valla... |
ezik olmuş bu adamda sözde sünya starı insan olamamış |
Mahmut uslunun surata bir bakarmıısnız. http://www.fenerbahce.org/pic_lib/20...nbulmac003.jpg Arkadaşlar diğerleride komik ama mahmut uslu dahada komik surata bir bakarmısınız. Kaşları çenesine kadar süzülmüş :D:D:D:D |
azize arkaplanlarda:D |
huylarını kapmış hemen eziklerin |
eeeeee adam denere gelirse artık küfürde eder herşey yaparrrrrrrrr |
azize pancar olmuş baksana:D:D |
azizenin önüde ilginç |
hem azizeyi neden arkaya attılar ki yaa |
carlos senide bozdular :D normaldir eziktir kufur eder eder |
bunların topunu gebertcen yeryüüznden kaldırcan.o kadar nefret eder oldum:) |
Aynen virüs herifler yaa. |
Roberto Carlos'un maliyeti büyükşehir takımının toplamından bile fazla adamlar ne güzel yenildiler ya işte böyle rezil olurlar :) |
NE BEKLERSİNKİ O FUTBOLCUDAN |
istanbul b.ş.b güzel çalışıyor |
Carlos, maç sırasında hakem Cem Satman'a Portekizce ’Putana’ (O...pu) dedi mi? Satman'ın yazacağı rapor önem kazandı. Ancak ilk izlenimler hakemin böyle bir söz duymadığı yönünde Vatan gazetesinin haberine Brezilyalı yıldızdan yalanlama geldi. Carlos kulübün resmi internet sitesinde açıklama yaptı. Sambacı maçı ve küfür iddiasıyla ilgili olarak şunları söyledi: "İlk maçımızda düşündüklerimizi sahaya yansıtamadığımızın hepimiz bilincindeyiz. Kötü bir oyun sergiledik. Daha bu ilk maçımız. Taraftarımız merak etmesin. Fenerbahçe bu yıl da yine şampiyonluğun en büyük adayı olacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Akşam oynadığımız ilk maçımızda düşündüklerimizi sahaya yansıtamadığımızın hepimiz bilincindeyiz. Kötü bir oyun sergiledik. Hakeme itiraz ettiğim dakikaların tümünde aykırı bir harekette bulunmadığımı düşünüyorum. Bunu sadece benim düşünmem de yetmiyor. Eğer maçın hakemi de bunun tersini düşünüyor olsaydı. Zaten maç içinde bana gerekli cezayı verecekti. Ve bunu hepimiz görecektik. Tamamen kurallara uygun davrandığımı düşünüyorum. Maç içinde bağırtılı, sinirli konuşmalar oyuncular arasında bügüne kadar olduğu gibi bundan sonra da olacaktır" dedi. changeTarget(document.getElementById("news_content ")) |
ezik olmuş oda |
küfür eden yabancıyı eger bizden değilse baç taçı yaparlar zaten bu eziğe de bişey olmaz!! |
AZÖNCE Bİ SİTEDE OKUDUM CAKLOS MARLOS FARKETMEZ BELEDİYE AFFETMEZ!!!! :) |
(O...pu) yu erkeğe demezler birinin hatırlatması lazım :D |
gec kalmış küfür etmekte:D |
:) sasrmadım! baska turlu gundemde kalamazdı! |
tercümanın biri küfür içermediğini ama hakeme bagırarak itiraz etıgını soledı. |
carlos o takımdayken daha çok küfür eder azizeyede zicoyada gayfb lilerede |
Alıntı:
CARLOS MARLOS FARKETMEZ BELEDİYE AFFETMEZ:congrats: süperrr :D:D |
dün trt de izliyorum bu küfür yorumunu ordaki yorumcunun biri anın küfürü felan ilginç bişeyler söledi duruma küfür ediyomuş felan dedi anlamadım yani ne dediğin bilmem ama adam resmen hakemin gözünün içine bakarak elini kolunu sallayarak bişeyler söledi yaaa adamı koymuşlar oraya yorumcuyu eziği bişeyler söylüyorlar zaten bjk ye az yer veriyorlar ulan git bas diyoya şeytan orayı neyse.. |
Türkiye`de Saat: 00:46 . |