![]() |
Fatih'e Bileziğim Feda Olsun ‘Fatih’e bileziğim feda olsun’ http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im..._tekke2508.jpg Zonguldak'taki Trabzonspor taraftarları, eski kaptanları Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transferine karşı çıkarak eylem yaptılar. 25.08.2007 Zonguldak'taki Trabzonspor taraftarları, eski kaptanları Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transferine karşı çıkarak eylem yaptılar. Dün şehirde toplanan 30 kadar taraftar, “Fatih sen bizim her şeyimizsin“ pankartları taşıdılar. Taraftarlar, Tekke'nin transferi için yönetimine destek olmaya hazır olduklarını, açılacak hesaba tereddütsüz para vereceklerini söylediler. Bayan taraftar Zarife Yarımbaş, “Fatih Tekke hayranıyız. Kulüp, Fatih’in transferi için hesap açarsa kolumdaki bileziği satmaya hazırım“ derken elindeki Trabzonspor bayrağıyla Fatih Tekke lehine gösteri yapan 82 yaşındaki Emine Yarımbaş'da, “Fatih'i çok seviyorum. Fenerbahçe'ye gitmesini istemiyorum“ diye konuştu. Durmuş SEVİNDİK/DHA |
Ah canım teyzem afedersin ama senin gibi o kadar insan bulamazsın o bilezikten verecek.. Herkesin gözü parada, hani Fatih Trabzonsporluydu? Para böyle bişi işte. Aynı bizim pembe teskereli gibi işte.. Ama bunu yapmayacak tek insan Nihat Kahveci'dir... |
para teyze paranın gözü kör olsun |
:D:D yurdum insanı:D |
trabzonlu olabilir ama sonucta oda bir Futbolcu kendi cikarina hangi klup iyi geliyorsa oraya gidebilir ha trabzonda oynarken klube yamuk yapip baska bir takima gitseydi o ayri konu |
bırak teyze bu işleri yaaaa.ne işin var senin orda |
seviyorum insanımızı üleyynnn!!.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
acaba sokaktaki aç cocuklara bılezıgını sat ver desen verir mi beyinsiz teyze? |
Nihat'a niye güvenemiyosunuz? Bunu yapan bir sürü futbolcu olduğu için mi? Yoksa Nihat'tan dolayı bi neden mi? |
burası türkiye olur böyle şeyler |
Türkiye`de Saat: 01:06 . |