![]() |
G.B.Oftaş 1-1 Fenerbahçe OFF OFF Fener: 1-1 http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...tas_fb0309.jpg Lig'de oynadığı son iki maçta 6 puan toplayan Fenerbahçe, Ankara deplasmanında karşılaştığı ligin yeni ekiplerinden G.B.Oftaş'la 1-1 berabere kaldı. Stat: 19 Mayıs Hakemler: Barış Şimşek, İsmail Köse, Mehmet Kısal Gençlerbirliği OFTAŞ Spor: Ferhat xxx, Orhan x, Giray xx, İlhan xx, Murat Kalkan x, Serkan x (Dk. 73 Sterjovski xxx), Tozo xx, Kadir x, Kemal Yıldırım xx (Dk. 63 Bülent x), Sandro xx (Dk. 86 Olgay ?), İbrahim x Fenerbahçe: Volkan x, Önder xx, Lugano xx, Edu x (Dk. 19 Yasin xx), Roberto Carlos xxx, Colin Kazım xx (Dk. 74 Ali x), Selçuk xx, Kemal x, Uğur x (Dk. 63 Aurelio x), Alex xx, Kezman x Goller: Dk. 45 Alex (Fenerbahçe), Dk. 80 Sterjovski (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor) Sarı kartlar: Dk. 21 Colin Kazım, Dk. 22 Uğur, Dk. 54 Alex, Dk. 66 Roberto Carlos, Dk. 82 Selçuk (Fenerbahçe), Dk. 25 İbrahim (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor) |
oftaş çok net 3 pozisyon kaçırdı ezikler gene kurtuldular |
ya bide bu ezikler bazı sitelerin yorum bölümüne kayseri maçıyla ilgili olarak beşiktaş avrupa takımı deil orda oynadı burda koşamadı falan yazmışlar bu maçtan sonra çok güldüm hiç birisi bişi yazamadı:D:D:D |
Oftaşa helal valla.Golü atan adamda iyiymiş buarada.Bu ezikler bu defansla daha çok gol yer.Bide 3 tane yabancı var savunmada. |
arkadaslar ben anlamıyorum neden başka takımların maçlarını burda konuşuyosunz ya burası nasıl bı forum ya hayret bişey yaaa |
Türkiye`de Saat: 08:27 . |