![]() |
Burak Yılmaz seviçten uçuyor http://image.haber3.com/haber/143695.jpg Burak Yılmaz seviçten uçuyor Burak Yılmaz, Tigana'nın hakkında söylediği övgü dolu sözler için çok mutlu oldu. 7 Şubat 2008 09:17 Geçtiğimiz hafta Denizlispor'a attığı üç golle gündeme gelen genç oyuncu şöyle konuştu: "Tigana bana baba gibi davranıyordu. Kötü oynadığım dönemlerde bile beni ilk on bire aldı. Kendisi gerçek bir teknik direktör. Futbolu çok iyi biliyor. Bunun da en büyük ispatı Bobo'nun, Brezilya Milli Takımı'nda oluşudur. Serdar Kurtuluş, Delgado, Bobo ve bana çok büyük destek verdi. Hepimizi sürekli oynattı. Yılmaz Vural ile Tigana'nın benim üzerinde çok emekleri var. Eğer bir gün Avrupa'ya gidersem, Tigana'nın beni Beşiktaş'a alması benim için büyük referans olacaktır." |
seni surekli oynatıodu dıe gercek teknik direktor mu oldu biak bunlari ... |
Alıntı:
|
Sürekli oynattı da sen ne yaptın. Birde yüzün varmış gibi konuşuyorsun...Pes doğrusu... |
sürekli oynayınca sanki yılın futbolcusu oldun |
beşiktaştan ayrıldığından beri ağzı bi tarafa ... bi tarafa oynar oldu..boyundan büyük laf ediyo aklı sıra ertuğrul hocaya tafra yapıyor.ertığrul hocada 11 de şans verdi çok kere ama insan bir tanesini olumlu kullanmazmı ya.kendi derdine yansın |
su takıma olumlu yaptıgın tek sey holoskoya karsılık para yerine seni vermemiz baska da bir hat etmedin zaten |
Burakta uctu gidiyo tutana ask olsn valla pes. |
o kadar şans verildi kullanamadı manisada başarılar... |
o gerçek t.direktör, sende gerçek futbolcu di mi? hadi len ordan ezikoğlu ezik! |
Türkiye`de Saat: 13:18 . |