![]() |
Sizce ezikler gerçekten iyimi oynuyor??? Arkadaşlar son hafatalarda gördüğüm kadar ezikler maçlarını hep farklı almaya başladı sanki birisi düğmeye basmış gibi acaba ezikler sizce gerçekten iyi oynadıkları içinmi böyle kazanıyor yoksa rakiplermi oynamıyor hayret yavf rizeye dün baktım rizemiydi yoksa amatörmü belli değil altan olmasa herhalde onlar 0 çekerlerdi siz nediyorsunuz? |
ben diyorum ki biz Beşiktaşımıza bakalım. |
ne yalan söliiim bana ii oynuyolar gibi gelio.....ama bisim onlardan daha ii oynama kabiliyetimiz var o ayrı........ |
Dogru beşiktaşa bakmak lasım.. Ama harbi eziklerde bi i$ var... |
Şunu kabul edin..Anadolu klüplerinin alayı bize farklı oynuyor..Fenere sanırsam Sivasa da 5 attı.. maçın gollerine bakıyom yazılanlara bakıom Sivas sanki amatör kümede oynayan bi takım gibi..Bence Fener öle ahım şahım bi futbol oynamıo.. |
Alıntı:
|
arkadaşlar eziklerin, cinconların, kertenkelelerin, yiğidoların, vs. nasıl oynadığını boşverelim de Beşiktaş nasıl oynuyor ondan bahsedelim diyorum hala ve ısrarla. İyiyse iyi amatörse amatör ibizene Beşiktaş İyi oynarsa onların iyi yada kötü oynaması bizi etkilemez sonuçta. evet iyi oynuyorlar demenin alemi yok bence. ne de olsa bu forumda iyisiyle kötüsüyle tartışılması gereken tek takım BEŞİKTAS. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
istedikleri kadar atsınlar biz maçlarımızı kazanalım çok atanda 3 puan kazanıyor az atanda yeterki maçlarımızı kazanalım |
maçı izlemedim kim iyi kim kötü değerlendirme yapamam iyi oynayıp kazanması yada kötü oynayıp kazanması bizi ilgilendirmez. biz çaykur karşısında çok iyi oynadıkta mı kazanamadık? takım iyi oynadığı sürece yenilsede kimse burda takıma yüklenmiyor. |
Alıntı:
|
peki önerin ne anadolu takımlarına ama siz eziklerle kötü oynamıştınız bizim maçımızda neden iyi oynadınız mı diyelim. yada federasyona şikayetmi edelim bunlar bizimle oynadıklarında aslan kesiliyor ama onlarla oynadığında süt dökmüş kedi gibi oynuyorlar mı diyelim? cidden önerin ne? |
EyLeM_GuZeLi Benim hiç bir önerim yok olamazda ben sadece kafama takılan bir soruyu arkadaşlarla paylaşmak istedim adı üstünde forum bu tartışmalar olacak bu benim sahsi fikirim ister katılan olur ister olmaz kimisi cevap yazar kimisi okur geçer eyrıca forum çok geniş sadece beşiktaşla ilgili konular tartışılmıyor değilmi eğer beni yalnış anladıysan kusura bakma bu kadar bana yükleneceğini bilseydim konuyu açmazdım:D:D:D Saygılarımla... |
Alıntı:
|
dediğin gibi "kimisi okur geçer kimisi cevap yazar" kimseye yüklenmek gibi kastım yok ayrıca. nereye ulaşmaya çalıştığını anlamadım. ama ben Sizce ezikler gerçekten iyimi oynuyor??? başlığı yerine Beşiktaş gerçekten kötümü oynuyor diye bi başlığı tercih ederdim. bu da benim görüşüm... |
Alıntı:
|
verilmeyen golleri, çalınmayan düdükleri, haksız penaltıları, yanlış kırmızıları, sarıları, kötü oynayan futbolcumuzu, iyi oynayan futbolcumuz, yönetimin yanlışlarını, teknik ekibin hatalarını her zaman konuşalım.benim bunları konuşmayalım diye bi düşüncem yok olamazda zaten ama dediğim gibi fenerin futbolunu Beşiktas forum da konuşmak benim gözüme iyi gelmedi. |
Alıntı:
ÇOk kızdırdım seni galiba özür dilerim;) |
yoo kızmadım ki... ezikler için canımı sıkamam.. :D |
Eyvallah ( Eziklere Zulüm ) |
Sanırım ben bu forumda Fenerbahçe'nin Maldonado transferine iyi tranfer yaptılar dediğimde bana "sen Beşiktaşlı değilsin, eziksin bu forumda işin yok" diyenler şu an onlıne değiller? Ya da buradalar da seslerimi çıkmıyor artık?.. O gün bana bu forumda "sadece Beşiktaş'ı konuşalım" denmişti.. Bende katılıyorum EylemGüzeli'ne, bu forumda sadece Beşiktaş konuşulmalı, eğer diğer takımları da konuşacaksak karşıt fikirlere de saygı gösterilmesi gerekiyor "sen eziksin" demek yerine... |
Alıntı:
he ne zaman yöneticiler derki sadece Beşiktaş onada saygı gösteririm çünkü onar yöetmek ve idare etmekle sorumlu oldukları için Boşver arkadaşım kafana takma kimse kimsenin nekadar sevdiğini bilemez ve öyle ithamda bulunamaz |
Alıntı:
|
kim kime yükleniyor kafam karıştı şimdi;) |
Alıntı:
|
Yüklenen yok artık iş geyik oldu :biggrin::biggrin::biggrin: |
yooo kıskanmadım ama ilker bana yükleneceğini bilseydim konuyu açmazdım dedi ama siz şimdi bana yükleniyorsunuz? |
ben onnarın :))) anLadınız :D |
Yo estağfurullah yüklenme yok ne demek sizin gibi kıdemli bir üyeye asla herkes rütbesi bilir bizde daha yıldız yok hihihihi:lollypop: |
arkadaslar rakıplerımızdende haberdar olmalıyıız.nasıl kazandıkları onemlı . |
Alıntı:
|
bence ezikler ii oynamıyo karşısındaki takım ii oynamayınca daha doğrusu oynamayınca(!) ezikler ii oynuyomuş gibi duruyo bence. |
Türkiye`de Saat: 09:24 . |