![]() |
Eziklerin ve gesenin bu hafta puan kaybedeceğini tahmin etmiştim..Çok güzel oldu. Haftaya lideriz inşallah eziklerin puan kaybıyla tabi...Bundan sonra puan kaybı olmamalı asla. |
her şey tıkırında gidiyo gerisi bize kalmış |
Alıntı:
|
Bundan öte fırsat yok.. Bundan öte bahane yok.. Sakatlık , hastalık, ceza ve ölüm dahi bahane olamaz... Ya hep ya hiç... |
o ilk yarida atilan penalti goluyle yendikleri mac hala aklimda, boyle penalti karari olmazdi, intikam zamani geldi catti. yenecez baska yolu yok |
Alıntı:
ya arkadşlar ben kardeş takım die yeni üye oldum bu foruma ben GALATASARAYlıyım ve siz burda gs yi sanki bir fb gibi çok aşağılamışsınız hiç yakıştıramadım bizim forumumuzda bjk ye bi tane laf atan gördünüz mü yaa...:dontknow: tek üzülen maviş bizim açımızdan...ona teşekkür ederim... |
ne kardeşliği ya malatyaya tofaş araba yollarken tarbzona ergun gürsoy giderken a.gücüne 8 attığınızda kardeşmiydik? beşiktaşlının beşiktaşlıdan başka dostu yoktur |
süper oldu bu ya... ben dün kasımpaşalı gurubun arasında kaldım:( ALLAH'TAN yenmişlerdide mutluydular. çok korktum walla |
Alıntı:
kim kardeş gs mi?arkadaşım sen belki öyle düşünüyorsun ama istisnasın.ben beşiktaş atkısıyla mecidiyeköydeyken sizinkiler bağırdılar 8taş die.fenerlilerden bir farkınız yok yani. bak sizde 5s oldunuz..eeee ne demişler gülme komşuna gelir başına. |
Haftaya lideriz ezikler önemli değil onlarda dağılacak az kaldı Haydi Kartal Haydi Kartal Haydi Tam Zamanı Şimdi |
Türkiye`de Saat: 01:29 . |