![]() |
Fb'nin 2 golü tartışmalı http://img.sabah.com.tr/im/2008/03/1...68BB653D7r.jpg Ligin tartışılan hakemlerinden biri olan Kuddusi Müftüoğlu, dünkü Fenerbahçe- Vestel karşılaşmasında verdiği kritik kararlarla yine gündeme geldi. Sarılacivertli takımın attığı ilk golde Alex'in kullandığı serbest vuruş sırasında ofsaytta bulunan ve kafayla topu tamamlayarak fileleri havalandıran Aurelio'nun pozisyonunda yardımcı Bahattin Duran net ofsaytı atladı. Müftüoğlu bu hatalı kararda yardımcısının kurbanı oldu. Vestel'in golünde de yine ofsayt vardı. Yan hakem Duran bu pozisyonda da ofsaytı süzemedi. Bu arada Müftüoğlu'nun asıl tartışma konusu olan kararı ise, Deivid'in Manisalı Selçuk'u ittiği andı. Müftüoğlu, bu pozisyona faul çalmayarak oyunu devam ettirdi. Bundan tam 4 pas sonra Fenerbahçe üçüncü kez rakip ağları sarstı. HAKEME İTİRAZ ETTİLER Bu gol sonrası Manisalı futbolcuların hakeme büyük isyanı vardı. Kuddusi Müftüoğlu'na, Deivid'in yaptığının faul olduğu ve bu nedenle durdukları itirazında bulunan kırmızı-beyazlı oyunculardan Selçuk İnan, sarı kart gördü. |
evet ofsayt vardı ama normal olarakda devam edildi. |
Maçta 5 gol atıldı 3'ü bedavadan!..Allah akıl fikir ve yürek! versin hakemlere ne diyim... |
bu maçı izlemedim ama kuddüsi eziklerin 1 numaralı hakemidir |
yedikleri golde tartışmalı. |
Onlar için ofsayt veye faul geçerli değil tek şey var tarflı yönetim klüpler içinde taraflı oyun büyük oyunlar dönüyor ve biz bunlara karşı lider olmayı başardık ben bunu ALLAHIN adaleti olarak değerlendiriyorum gençler maçındaki gibi parmaklar havada arkadaşlar |
evet fb'nin ilk golü ofsayt ama dünkü manisa'nın bu mantaliteyle puan almayı bırakın tarihi fark yememesi bile bir şanstır onlar için, sahada tek bir takım vardı, yani hakem kararı maça etki etmedi, sadece hakem hatası olarak kayıtlara geçti... |
ilk gol 28 cm ofsayt 3.golde deivid sert girdi faul ama bunlar olmasa bile fener maçı alırdı manisa sahada yoktu zaten |
Hakem ilk golde aktifi pasifi 3 kişi ofsaitte görmüyor mu?yoksa!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Manisa'ın direnci kırıldıktan sonrası önemli değil. |
bizim bariz gollerimiz verilmez millete dandikten gol yazarlar oh ne ala ne ala!!! |
FEBENİN YAPTIĞI HER HAREKET TARTIŞMALI ZATEN AMA HAKEMLER YA UYUYO YADA GÖRMEMEZLİKTEN GELİYO |
tarihi eser . |
hakemlerden çok çektik, fb-gs kollandı. Bu sene öyle olmaz inşallah, hakkımız en iyi şekilde savunulur. |
şaşırmadım |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:17 . |