![]() |
F.Bahçe'de Semih şoku! F.Bahçe'de Semih şoku! Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Semih şoku yaşandı. Golcü oyuncu akşam basına kapalı olarak yapılan idmanda Lugano ile girdiği ikili bir mücadele sonrası sakatlandı. Ayak parmaklarından sakatlanan ve tedavisine hemen başlanan Semih’in Beşiktaş’a karşı forma giymesi zorlaştı. Sakatlığı bulunan Roberto Carlos ise ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından pas ve şut çalışmasına da katıldı. Çift kale maçta oynamayan Brezilyalı futbolcu, saha kenarında bir süre koştu ve ardından çalışmasına tesislerde devam etti. Öte yandan Zico’nun Aurelio’ya yeni görev vererek Beşiktaş’a karşı cezalı olan Deivid’in yerinde oynatacağı öğrenildi. Bu arada ligin ikinci yarısında attığı goller ve gösterdiği üstün performans ile eski günlerine dönen Mateja Kezman, Beşiktaş maçına özel olarak hazırlanıyor. Beşiktaş maçının ardından oynanacak Chelsea maçını da düşününen yıldız futbolcu ülkesinden özel olarak kondisyoner getirtti. Sırp oyuncu takım çalışması dışında kondisyoner eşliğinde 2-3 gündür ayrı bir çalışma programı uyguluyor. |
güzel haber. |
Allah Büyük İşte.. Gebersin :D |
baca kopar kökünden inş :D:D:D Gebersin pisLik :D |
ALLAH'ın sopası yok semihhciiiimmmmmm |
adalet |
semih topcu deil... |
beleş golcü ne olacak :D |
iyi olmuş eziğe sezonu kaparsında inşallah kartalımın şampiyonluğunu ve bizi televiziyondan izlersin ezik ruhlu herif |
güzel haber bu |
bu herif çok şanslı ya sakatlanması iyi olmuş... |
Öncelikle tüm BJK dostlarına selamlar. Aranıza bugün katıldım. Semih haberi eğer doğruysa çok güzel bir haber. Adam son haftalarda yedek kalma işini bayağı hırs yapmıştı. Bize patlayabilirdi. |
hehehe heh allahınsopası |
36 yaşındayım bu güne kadar gördüğüm en ballı en şanslı forvet hatta cinconlu şaban dan bile şanslı top dönüyo dönüyo önüne geliyo iyi golcü değil ama şanlı ezik ya |
ahahah bi de lagano işe yaramaz derler:Dbakk yaa noldu semihh ilahi adalet:D |
süperr bi haber :D ins. kezbanda kötü oynar ve kazanırız gerci ii oynasada farkyaapmaz :D |
oo manyaq haber :D semih neren acıyo yavrum :D |
inş.yavaş yavaş iyileşirken bi antremanda o ayağını alır eline verir biri:D:D:D ukala beleşci |
balık malık atıyordu gine gol onun olmaması işimize gelir ... |
SeMiH Oynamıyorsa Bu Maçı beşiktaŞ garanti alır |
Beşiktaş'ta, Fenerbahçe derbisi öncesinde hazırlıklar sürerken, başkan Yıldırım Demirören galibiyet primini 20'şer bin euro olarak açıkladı. Fenerbahçe'de Beşiktaş maçı öncesinde Semih sevinci yaşanıyor. Düzelmiş beleşci ama olsun farketmez o olsada olmasada ye-ne-ce-ğiz ... |
Olmaması iyi olur tabii...Hiç sevmiyorum kendisini, adam tam bir beleşçi.Yaa boş kaleye atıyor yada top tam önüne düşüyor.Bizim defansta topları sektirdiği için Semih bu maçta yine bir beleşçilik yapabilir.Bu yüzden olmaması bizim için avantaj olur,ama son duyumlara göre oynayacakmış.Ama ilk 11'de başlamayacağı kesin herhal... |
Hiç sevmediğim bi adam... |
ALLAH ın sopası yok bjkyı yenmek keıyıf verıcek dıodu ben ona bı keyıf verırıdım de dua etsın burda deıl bıde gol attıktan snra o parmagını agzına almıomu delı oluyorum ıns chelse macındada oynayamaz |
Türkiye`de Saat: 08:34 . |