![]() |
FB GS NE OLUR FB GS MAÇI..BİZE YARARI OLURMU ACABA BERABERE KALSALAR:p |
olsada olmasada berabere olsun ya |
berabere kalsa da sivas şampyon olsa bare |
berabere kalsınlar böyle daha iiiii |
berabere bitsin sivas ligi götürsün |
bıze hıc bır faydası olmazzzzzzzzzz |
İyice koptum artık.Bıktım usandım yıllardır şampiyonluktan kopup bari trabzon sivas cart curt şampiyon olsun demekten.Daha da beteri fener olacaığına galatasaray olsun demekten!!! Sivastan olduğu olacağı budur son saniye bile olsa verirler(yani satarlar).Klüp satmasa oyuncular satar.Burası Türkiye.Neyin ne olduğu belli. Ayrıca Sivas trabzon ve bu tarz sivrilen takımların hepsi bize aslan kaplan kesilirken fenere maç vermeyi iyi biliyorlar. Beter olsun hepsi!!! |
1-1 bitebilir 2-1 ezikler alabilir ama cinconlara şansları pek tutmuyo eziklerin belli olmaz derbi bu |
Allah Beterin Beterini Versin Onlara Ne Halleri Varsa Görsünler. |
bızı ılgılendırmıyor artık bosverelım bence |
berabere kalsınlar |
berabere bitsin anadolu takımı gülsün |
önemli değil bu maç bizim için..Asıl önemli olan bizim tüm maçlarımızı kazanmamız.. |
bence gs kazansın şampiyon olsun febe olmasında kim olursa olsun artık vallahi haksız maçlar kazanıylar her 2 takımda ama febe kadar kimse kazanamıyor . |
Bencede berabere bitsin ve Sivas götürsün ligi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ayrıca kimse kazanmasın ikiside 5 er kırmızı görsün maç bitemesin iki takım oyuncuları taraftyarları arasında kavga çıksın haftaya oynatacak oyuncu bula,masınlar ikiside şampiyonluğu hak etmiyor ikiside olamasın sivasmı o da olamasın bu sene kimse şlampiyon olamasın bizden aldıkları haram puanlarla şampiyon olacaklar daha nediyeyim 3 de olmasın |
Bu maç ne olursa olsun Sivas Şampiyon olamaz.Geseden de Febedende nefret ediorm ama Febe kazanırsa 18 şampiyonluğu olcakk.Onun için Gese kazansınn isterimm |
şimdiden söliyim banko:ya galata ya da beraberlik süpriz:fener |
berabere bitsin bari... |
Türkiye`de Saat: 13:46 . |