![]() |
Çaykur Rizespor, ligden düştü! Kasımpaşa’dan sonra Çaykur Rizespor lige veda eden ikinci takım oldu. Ligde kalma mücadelesi veren takımlardan Gençlerbirliği’ne (0-2/1-4), Konyaspor’a (1-2/2-2) ve Vestel Manisaspor’a (1-4/1-2) ikili averajda geçilen Çaykur Rizespor, kalan iki maçını da kazansa dahi ligde kalma şansını kaybetti. Vestel Manisaspor, Konyaspor ve Gençlerbirliği arasındaki ise ligde kalma mücadelesi son iki haftaya taşınırken, bu takımlardan Vestel Manisaspor diğer iki rakibinin 6’şar puan gerisinde bulunuyor. Fakat Gençlerbirliği’ne karşı ikili averajda üstünlüğü bulunan Ege temsilcisi, Konyaspor’la ikili averajda eşit durumda bulunuyor. |
bu sene kurtulamadılar... |
|
bizi hem kupadan hem lig den ettiler beter olsunlar |
defolsun gıtsın |
Bu sene şike işe yaramadı herhal!..Hep son anlarda kurtuluyorlardı, bu sefer olmadı işte.Hakettikleri yerdeler...Manisanın düşmesini istemiyorum aslında, kalan iki maçı alıp Gb kaybederse küme düşen taraf Gb olur.Haftayada Gb Kadıköyde Fenerle oynayacak.Yaa tamam yaa devam yani,ya kendisi düşecek feneri şampiyonluğa koşturacak yada feneri şampiyonluktan edip kendisi kurtulacak...Gb'nin düşmesini istiyorum ama Fenerinde şampiyon olmasını istemiyorum, nasıl olcak bilmiyorum:) |
açıkcası hakettiler... hersezon küme düşmeye oynanmaz |
sevindim.. |
iyi oldu.. kupa macından beri gıcıktım zaten hakettiklerini buldular... |
yanarım yanarımda bizi kupadan ettiklerine yanarım kime kızsam bilmemki |
Bize lig'de ve fortis kupasın da zor anlar yaşattılar ve bizi kahrettiler allah'da bu yaptıklarına es geçmedi ,helal olsun size 2.lig kılasmanın da yer almak düşer inşallah daha beter olur amatöre doğru kayarsınız... |
iii oldu ohhhh daha beter olsunlar!!! acıdık 3 yıl önce ligde tuttuk ama ligden düşürmesinide bildik |
Alıntı:
|
O kadar elediler bizi,puan kaybettirdiler.En son geçen hafta bir koyduk pir koyduk.Küme düştü adamlar. |
beşiktaşı yenmişlerdi ama üzüldümm yaa bi rizeli olarak=) |
valla her sene gs seye 6 puan hediye eden takımdı.. darısı konya antebin başına onlarda hersene fb ye 6 şar puan hediye ediyor |
Alıntı:
|
oh ii oldu gebersinler |
rize kendini yaktı erdoğan arıcayı alarak.Daha bi daha bu kafayla zor çıkarlar gibi.Bu sene oftaşla,ankarasporun kasımpaşayla birlikte el ele düşmesini istiyodum ama olmadı.Taraftarı olmayan takımlar düşse keşke. |
DEFOLSUN GİTSİN BİZİM İÇİN Bİ ZEVK OHHHHHHH BİDE FB GS BURSA ANKARAGÜCÜ DÜŞSE BENİM KEYFİME DİCEK OLMAS AMA.. |
Türkiye`de Saat: 00:03 . |