![]() |
Gayse 5 - Sivas 3 ---- Febe 3- Gençler 2 Ma. Sonuçları GALATASARAY ŞAMPİYON GİBİ: 3-5 Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini yakından ilgilendiren maçta Galatasaray, Sivasspor'u 4 Eylül Stadı'nda 5-3 mağlup etti. Galatarasay'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 40., 42. ve 76. dakikasında Arda, 52. dakikasında Ayhan ve 88. dakikada Hakan Şükür'den geldi. Sivasspor'un gollerini ise 13. dakikada Song (kk), 49. dakikada Mehmet Yıldız ve 67. dakikada Sezer kaydetti. Bu karşılaşmanın ardından Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de puanını 76'ya yükselterek şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladı. Turkcell Süper Lig'de gelecek hafta Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, bu karşılaşmadan en az bir beraberlik aldığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek. ----------------------------------------------------------------- Febe kazandı ve yine bekliyor: 3-2 Turkcell Süper Ligi'nde 33. hafta mücadelesinde F.Bahçe'nin Kadıköy'deki konuğu G.Birliği'ydi. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Fenerbahçe 3-2 kazanarak 3 puana uzandı. Sivasspor - Galatasaray maçının 5-3 sarı-kırmızılı ekibin üstünlüğü ile bitmesi ise F.Bahçe şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı.. G.Birliği karşısında F.Bahçe 45+2'de Edu, 52'de Semih ve 71'de Deivid'in golleriyle galibiyete uzanırken, G.Birliği 30. dakikada Kahe ile öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Konuk ekibin diğer golünü ise 81. dakikada Hakan kaydetti. Bu sonucun ardından F.Bahçe puanını 73'e çıkartırken, Galatasaray ile olan puan farkını korudu. F.Bahçe ligin son haftasında Trabzonspor deplasmanında galibiyet ararken, Galatasaray'ın evinde G.Birliği OFTAŞ karşısında mağlup olmasını bekleyecek. |
Chatte gsnin golune golllllllllllllllllllllll die bağırmamın tek amacım avreaj için olan bir sevinçti başka yöne çekmeye çalışanlar oldu . kimse beşiktaşlılığımı sorgulayamaz ! totoya gitsek bile son sözümüz beşiktaş ! |
ikinci olma sansimiz yok artik insallah haftaya sivas takilirda uefa ya katiliriz. |
bu sene uefayı unutun arkadaşlar gidemeyiz herşey ortada belki rüya da gideriz uefa ya :) |
Dün gece rüyamda şampiyonn olduğumuzu gördümm.Ama galiba bu gidişle sadeece rüyalarımda görebilcemm |
Alıntı:
|
Sivas kendi sahasında Fb'ye, Beşiktaş'a ve Gs'a yenilirse, tabiiki şampiyon olamaz.Kendi kendilerini yaktılar, yazık oldu açıkçası, biraz daha akıllı olsalardı bu sene şampiyon olmaları içten bile değildi...Bu sonuçların olması normaldi, maç önceside tahmin edebiliyorduk zaten.Sıralama değişmez son haftada, Gs şampiyon, Fb ikinci, Sivasta üçüncü olur...Bizde İnter Toto... |
son hafta küme düşen manisa'yı gol manyağı yaparız ve tüm bir sezon hakem hatalarıyla puanları yitiren taraf olmamız bir anda unutulup şikeci sıfatlarıyla sezonu tamamlarız... |
İnter Toto... Yazık, bu takımı bu günlere düşürenler elbet bir gün hesap vericekler .. |
inter totoda milan nerde? :)) aglanacak halimize güleyim biraz |
çekilin yoldan toto fatihi demirören geliyor |
Sivas:3 Gs:5 ....................... |
Eziklerin olmasından iyidir Ama neticede hakemler çok kolladı gsyi Bizide çok harcadılar bu sezon Lanet Olsun İçimdeki Bu Ezik Sevgisine :D |
Arkadaşlar uefa ya katılalım katılmayalım artık yapacak birşey yok. Fakat şuda var yiğidi öldürüp hakkını yemememiz lazım. Ben galatasarayı tebrik ediyorum. Adamlar hocasız, parasız,yabancısız, şampiyonluğa yaklaştılar.Hemde finalde sivasa 5 atarak. Helal olsun diyorum. Darısı başımıza... |
tebrik ediyorum galatasarayı. Hakemlerde kollasa parasız,yabancısız,hocasız şampiyonluğa yaklaştılar. Kolay değil. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
burada cinconu tebrik edenler, övenler RAHATMISINIZ SİZ KARDEŞİM !!!!!!!!!!! adamı hasta etmeyin çok seviyorsanız cincon ********ini gidin sayın yıldıran demirören beyle beraber sevinin, buralara gazete sütunlarının taşıyıp insanın sinirlerini bozmayın............. |
Alıntı:
:) bugün tüm psikolar da beni buluyo |
Alıntı:
|
konu ile ilgili düşüncesi olanlar ve yorum yapmak isteyenler olabilir diye düşündüm... burada birçok bu tip konu açılıyor ne oluyor da insanlar sadece bunu görüyor anlamıyorum.. WALLA ÖZÜR DİLERİM. AMACIM GS NİN GALİBİYETİNİ SİZLERE DUYURMAK DEĞİLDİ.. |
benim için cimbom=fener fakat febenin 18 şampiyonluğu olacağına cimbomun 17 olmasını tercih ederim.Hiç deilse cimbomun kazanması işimize yaradı |
Alıntı:
|
bu ne yaaa cinconları övüyosun bırak bu işleri yaa adamın asabını bozmaktan başka bi şey yapamazmısınız siz...bn sinirimden evden dışarı adımımı atmadım...biraz dikkatli olun beyninizle değil kalbinizle konuşun |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:30 . |