![]() |
zico febeyi bıraktı Zico veda etti! F.Bahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, katıldığı bir tv programında F.Bahçe'den ayrılacağını açıkladı. Brezilyalı SporTV "Bem, Amigos" (İyi, dostlar) programına konuk olan Arthur Zico, Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldığını söyledi. Fenerbahçe'nin kendisine Avrupa yolunda çok önemli fırsatlar sunduğunu ve Sarı-lacivertli takıma teşekkür borçlu olduğunu ifade eden Zico, SportTV'ye şu açıklamalarda bulundu: Hedefim Avrupa'da devam etmek. Kararımı verdim. Sanırım Fenerbahçe'nin bana sunduğu olanakların karşılığını en iyi şekilde ödedim. Yine de Fenerbahçe'ye teşekkür borçluyum. Fenerbahçe'yle herhangi bir para problemim yok. Bu tamamen profesyonelce alınmış bir karar. Şimdi önümde bazı fırsatlar var. Bunları en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum." |
basamakbahçe puah puah bu arada fotomaç lucescu gelecek diyor fb ye luce gelecekse kalsın zico aslında kalsaydı iyi olurdu |
luce gelirse işimiz kötü febedeb değilde luceden korkarım adam imparator |
Fb'ye Luce hariç hangi hoca gelirse gelsin Zico kadar başarılı olamaz...Zicoyu beğenmem ama öyle veya böyle Ş.Liginde çeyrek final oynattı eziklere...Umarım Zico gider ve yerine Luce gelmez... |
Alıntı:
|
salaklar görürsünüz bak yazdım buraya not alın . pişmanın pişmanını olacaklar gönderdikleri için oturmuş bir kadrosu varfı efbe nin şimdi ziçcoda gönderilince yeni t.direktör bu takımı dağıtır . hoş bundan bize ne bizim işimize gelir efbeleri saraçoğluna gömeriz bu sene . bu garanti . |
Alıntı:
kardes ne yollaması. adam gitmesin diye az yalvarmadı ezikler.... |
Başkanları geçen günkü açıklamasında," kalır ya da gider" çok önemli değil diyordu. Sanırım çalıştırıcının o kadar da etkisi olduğunu düşünmüyor. |
Alıntı:
o zaman şöyle diyelim elinden kaçırdıklarına pişman olacak efbe ler :) |
bence iyi olmuş gitmesi.yenisi gelecek yenilikler alışma falan derken...biraz dağılabilir fb |
Türkiye`de Saat: 23:54 . |