![]() |
Song Trabzon'da Galatasaray'la yollarını ayıran Kamerunlu savunma oyuncusunun, yıllık 850 bin euro karşılığında TrabzonTransferin en hızlı takımı Trabzonspor, Galatasaray'dan ayrılan Rigobert Song'la anlaşma sağladı. Kamerunlu savunma oyuncusuyla yapılan görüşmeler sonunda, bordo-mavili yönetim, yıllık 850 bin euroya tecrübeli yıldızı ikna etti. Resmi sözleşmenin imzalanmasının an meselesi olduğu öğrenilirken, mukavele süresinin ise 1+1 yıllık olacağı konuşuluyor. Song'un, geçen sezonun sonlarında Spartak Moskova ile anlaştığı ve Rusya'ya gideceği yönünde haberler çıkmıştı. Trabzon'la anlaşması ise tam bir sürpriz oldu. spor'la anlaştığı bildirildi.. |
enteresan...trabzon hızlı başladı ama hızlı atın ... seyrek olur atlamamak laızm bu ayrıntıyı |
İnanmıyordum bu habere, Song Gs'dan para için gitmişti, Ts 850 bin € önermiş, bunun için mi gitmiş yani, enteresan valla...Eğer almışsa Ts gerçekten iyi iş yapmış, defanslarına böyle bir adam lazımdı, hem tecrübeli hem de ligi tanıyan bir oyuncu, bence iyi de bir oyuncu... |
bunlar paso defans alıyor bu sekiz mi oldu dokuz mu ne ne yapacaklar ellerinde forvet yok |
Çöpçü Trabzon Spor :) |
Trabzon a bak ya coştu adamlar |
trabzon bu sene şampiyon olmazsa iyi gerçekten çok bomba transferler gerçekleştirdiler... |
Alıntı:
|
Bizde Song gibi bile 'Çöp' adam yok :) |
figo da haber göndermişti demi yıldıray ve aimarda gündemlerindeydi ya bu haberlerin tamamı balon haber songa csk a çok iyi teklif yapmış ya kalıcak ya oraya gidecek |
ts gercekten o baskanın gıtmesıyle baslayan bı ılerleme surecınde...ben sahsen ersun yanal ı takımda tutmalarını ve yapılan transferleri(gokhan unal,selcuk ınan) cok dogru buluyorum,nike formaları da çektiler hersey 4 4 luk :Dşaka bi yana ben ersun yanal la trabzonspor un onumuzdekı sene ılk 3 te yer bulacagına kesın gozuyle bakıyorum...bu sene baya bı trıbun destegı olacak rekor sayıda kombine sattılar yenı sezon ıcın...song u almışlarsa bence o da yerınde bı transfer olur...Song un kalitesi belli ve Türkiye yi de baya tanıyor...defans ta 3 buyuklerın de ıstedıgı ama trabzonun aldıgı oftaş lı giray la song ıyı bı ıkılı olur...hucumda yattara,gökhan ünal,barış memiş,umut baya etkılı olur ıyı takım kuruldu....su ankı yonetım cok olumlu ısler yapıyor zaten lıg baslayınca cogu kısı gorecek trabzonsporu....bizim yönetimin yerine de böyle bı yonetım gelse keşke...ben trabzonlu degılım ama trabzonlular hazır olsun bu sene basarı gelecek gıbı... |
Alıntı:
18 bin kombıne satmışlar, ve de stadı da yenilemişler. yeni çıkan formalarda hemen bitmiş, ve yeni sipariş vermişler. bizde böyle olsak keşke.. adamlar 18 bin kombine satıyolar biz ise daha kaçlardayız.. 4 büyükler içinde en fazla kombine satan takımlardan biri Ts.. ayrıca Türkiye'de song gibi defans oyuncusu yok bana göre.. adam savunmada güven veriyor, ne yapması gerektiğini iyi biliyor. tecrübe buna deniliyor galiba.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:36 . |