![]() |
Arda klübünü açıkladı! Arda hakkında sürekli transfer iddiaları var. O klübünü açıkladı. Bakın nerede oynayacak? Avrupa'nın dev kulüplerinin peşinde koştuğu G.Saray'ın genç yıldızı Arda, transfer haberleri hakkında net konuştu. Bodrum'da tatilin keyfini çıkaran Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan, kendisi hakkında çıkan transfer haberlerine Lig TV'ye verdiği röportajla açıklık getirdi. Hergün yeni bir transfer haberiyle gündeme gelen genç yetenek, 2012 yılına kadar Galatasaray'la sözleşmesi olduğunu "Sizin aracılığınızla herkese söylüyorum" dedi. Galatasaray'la yolları ayrılan Hakan Şükür ve Okan Buruk'un Türk futbolu için çok önemli futbolcular olduğunu belirtirken Arda, "Onlarla oynamak benim hayalimdi keşke hep onlarla oynasaydım" diye konuştu. Bu arada Galatasaray'ın 2 yıllık anlaşmaya vardığı Liverpool'un Avustralyalı orta saha futbolcusu Harry Kewell bu akşam İstanbul'a gelecek. 30 yaşındaki futbolcu yarın sözleşme imzaladıktan sonra takımla çalışmalara başlayacak. Kewell transferini çok gizli bir şekilde yürüten Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, "Epey uğraştık ama sonunda sözleşme imzaladığımız için rahat bir nefes aldık. Transferlerimiz devam edecek. Hiç kimsenin ummadığı isimler Galatasaray'a kazandıracağız. Taraftarlarımız yıldız oyuncularımızı izlemeye hazır olsun" dediler. |
yha gs hakkın da konu açmayın arkadaşlar burası BEŞİKTAŞ forum sitesi gs değil :S |
ama burası turkcell super lig bölümü....dier takımların ne yaptıındaan haberdar olmamız sencede ii diil mi..... |
daha çok genç şimdiden yurt dışına açılırsa kendini harcar... |
Keşke gitse, rakibimiz en iyi oyuncusundan yoksun olur böylece...Ayrıca başarılıda olur Arda Avrupa'da, gerçekten çok iyi oyuncu... |
Arda gitmezse GS şampiyonluk için daha şanslı bizden ve FB'den.İyi transferlerde yaptılar. |
Alıntı:
Futbol a veya diğer bölümlere açıldığında sıkıntı olur arkadaşım.......... Turkcell Super Lig deyiz............. |
aman ne hali varsa görsün |
Arda nın gs de kalması zararlı bizim için |
Alıntı:
|
saçmalık bura beşiktaşımızın sayfasıysa acılmamalı bu konu madem türkcel süperlk bölümyle ilglyse gir gsnn sitesine orada ac kardeşim:@ |
anlamak mümkün değil bizene ardadan g.s den burası bjk konularını konuşmak için girilmesi lazım |
ardayı bırakmamakla akıllılık etmiş gs..bu arada bence kewel iyi iş yapacak.. |
Arda şu anda Türkiyedeki en iyi oyuncu Gs onu tutmaya çalışacaktır, en azından 2010 Dünya kupasına kadar orada değeri inanıyorum ki şu andakinden daha fazlaya çıkacak |
ne yapıyosa yapsın allahın belası ıstedıgı takıma gıdebılır umrumda degıl bananekı ANTİ_GS EZELİ DÜŞMAN EBEDİ YAVŞAK |
Alıntı:
ayrıca keşke gitse arda . bize avantaj olurdu bu |
keşke gitseydi biyerlere...ardanın varlığı bize zarar ligde... |
Bence gitsin arda tavan yapmışken istediği rakamı alabilir 2 sene sonra aynı sansasyonel transferi yapamaz. |
iyi oyuncu |
Türkiye`de Saat: 00:15 . |