![]() |
F.Bahçe'de Deivid şoku! yeni sezon hazırlıklarını avusturyada sürdüren fb'nin birazilyalı oyuncusu deivid de souza ayağı krık şüpesiyle hastaneye kaldırıldı |
bence sevinelecek bi haber değil sevmediğimiz takımdada oynasa sonuçta insan ve sporcu! geçmiş olsun, acil şifalar! |
Alıntı:
bravo kardeş... dediklerinin altına imzamı atarım... |
Şok değil müjdedir bunun adı , insanlık yönüne gelince adam ölmemiş ayağı kırılmış inşallah uzun..! zamanda iyileşir ne diyelim... |
s Alıntı:
|
adama uzuldum ama.. febesli oldugu icinde diger taraftan sevindim |
Geçmiş olsun. Yarın bir gün bizim başımıza aynı şey gelirse kimsenin sevinmesini istemeyiz. |
geçmiş olsun |
lig tvde söyledi 6-7 ay yokmuş |
Alıntı:
aynı fikirdeyim |
bu sakatlıgı galiba bi daha yaşamıştı real madrid'e gidememişti bunun yüzünden |
aslında biraz sevindirici biras da üzündürücü sevindirici olan;fener iyi futbolcularından birini kaybetti üzündürücü de;kim olursa olsun o da futbolcu o da insan yne üzüldüm kısacası |
iyide o alex de souza deqilmiydi :S = ) |
ne diyelim geçm$ olsun....sevinmemek gerekiyo sonuçta bizim ba$ımıza gelmice ne malum ama üzüldüm de diyemem...:D:D:D:D |
en nefret ettiğim yabancı futbolcudur kendileri ama yinede geçmiş olsun tabi... |
O bir sporcu,o bir insan ve bir aile babası.Top oynarsa para kazanıyor.İnşallah heme iyileşir.Ben ayağım kırıldığı için futbolu bıraktım.Ne olduğuu iyi bilirim... |
önemli bir oyuncu geçmiş olsun |
En az 6 ay yokmuş sahalarda, bir futbolcu için gerçekten kötü bir durum, tam sezon başlayacakken sakatlanmak, üzücü gerçekten her ne kadar rakip olsa da...Umarım bizim başımıza gelmez böyle bir durum...Aslında beğendiğim bir oyuncu değil Deivid, ama Fb'ye çok katkısı oldu attığı gollerle, Fb eksikliğini hisseder mi, sanmıyorum ben...Yeri dolmayacak bir oyuncu değil...Alex veya Marco sakatlansaydı Fb biterdi mesela!.. |
geçmiş olsun 6 ay falan dedi galiba tv |
hiç kusura bakmayın hiçte geçmiş olsun diyemem bütün eziklere nalet okuyorum daha beter olsunlar |
Alıntı:
Fanatizm insanlığın önüne geçiyorsa bunun adı tutku değil.. Geçmiş olsun diyorum.. Sevinenleri de kınıyorum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
İnsanı insan yapan kavramlarda şaşırtıcı olan tek şey; İnsani olmayan mesajlardır.. |
yalan haber |
ben gönlümden gecenleri yazdım buraya neden üstünüze alınıyosunuz buda benim düşüncem ve benim düşüncelerimi yargılama hakkına kimse sahip değildir beyenirsiniz beyenmezsiniz herkes kendi yorumunu yapsın... |
cohq sevindim ama yinede geçmiş olsun yazık oda insan ama febesli bi yerdede |
Türkiye`de Saat: 06:06 . |