![]() |
Deivid'in acı kaybı! Deivid'in acı kaybı! Fenerbahçe'nin Avusturya kampının ilk gününde sol ayak fibula kemiği kırılan ve yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Deivid de Souza'ya bir kötü haber de ailesinden geldi. Sarı lacivertlilerin resmi internet sitesinde Brezilyalı yıldızın annesinin vefat ettiği açıklandı. http://www.ajansspor.com/resim/deivid_profil_uzgun.jpg Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Avusturya kampının ilk gününde talihsiz bir biçimde sakatlanarak sol ayak bilek kemiğini kıran oyuncunun peşini şanssızlıkların bırakmadığı ifade edilerek, "Brezilyalı oyuncumuz geçirdiği sakatlığın ardından, şimdi de bir buçuk gün önce kalp krizi geçiren annesini kaybetti. Merhumeye Tanrıdan rahmet, Deivid'e ve ailesine ise başsağlığı diliyoruz" denildi. Besiktasforum.net olarak Merhume'ye Tanrı'dan rahmet, Deivid de Souza ve kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. |
yazık yaff. Allah rahmet eylesin.Allah'tan kendisine ve tüm yakınlarına baş sağlığı diliyorum |
Allah Rahmet eylesin.. |
yazık adama tüm aksilikler ard arda geliyor bu aralar ama ölüm haberi okudum :( :( |
allah rahmet eylesn kndisi we yaknlarına başsağlığı diliorum.. |
başın sağolsun annesini kaybeden devidin başı sağolsun |
Allah rahmet eylesin allah kimseye vermesin bu acıyı |
arkadaşlar gayrimüslime allah rahmet eylesin denmez. toprağı bol olsun denebilir. |
Yazık yaa,adamın başına bi kaç gün içinde neler geldi... |
dini,milliyeti,takımı ne olursa olsun yaşanabilecek en büyük acılardan birisi..yerine gelmeyeceğini biliyorum ama yinede Allah kimseye anne acısı göstermesin diyorum..çok zor..toprağı bol olsun |
Türkiye`de Saat: 21:25 . |