![]() |
Devid de Türk olmak istiyor hoppalaaa Yakında Türk Milli Takımı diye bişey kalmayacak. Devid de Türk olup milli takımda oynamak istiomuş. Aurelio oldu gördük adam en iyisi seçilip para alıyor, biz başarılarımızı has Türklerin adını duyarak kutlamak istiyoruz. Hem genç Türk futbolcuların önünüde kapatıyorlar. Hadi çok çok iyi bir oyuncuysa tamam bir tane iki tane oynatılır ama eziklerin hepsi yakında Türk olup daha çok para kazanmak istiyorlar. Ben böle düşünüyorum unutmayalım ki Türkün Türkden başka dostu yoktur. |
haydeee :) |
O KADAR KOLAY DEĞİL!.. Avusturya kampında, “Türk olmaktan ve Türk Milli Takımı’nda oynamaktan gurur duyarım” açıklamasını yapan Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Deivid’in en az 5 yıl bu isteği yerine gelemeyecek. Futbol Federasyonu’nun, “Türk statüsünde oynayacak futbolcularla” ilgili yaptığı değişiklik sonrası Deivid ya da bir başka yabancının, vatandaşlık başvurusundan 5 yıl geçtikten sonra Türk olarak forma giyebileceği kaydedildi. Bu arada kampta ayağı kırılan Deivid ile ameliyat olan Vederson tekerlekli sandalyeyle İstanbul’a getirildi. Milliyet |
Türk olunmaz doğulur.... |
belkide federasyon hem fb ye yaranmak için hem iyi bir futbolcu diye esneklik yapabilir böylece fb nin bir yabancı kantenjanı boşalır!!!Irkçı bir insan değilim fakat aurellio nunda nobreninde deivid inde milli takım formasını giymesini istemiyorum.sebebi ırklarından dolayı değil o ülkede doğmalarıyla o kültürü almalarıyla ilgili. |
Alıntı:
|
Alıntı:
kesinlikle katılıyorum.... |
TÜRK MILLI TAKIMDA Türk kalmicak :D |
adam uyanık tabi fb yabancı statüsünü ayağı kırık bir oyuncu için niçin bekletsinki |
oda olsun bakalım daha neler görcez :) |
Türkiye`de Saat: 22:48 . |