![]() |
Villarreal'li Josico, Fenerbahçe'ye.. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Senna'nın kulübünde kalmasının ardından rotasını Jose Joaquin Moreno Verdu'ya çevirdi. Fenerbahçe'nin prensipte anlaşma sağladığı Josico lakaplı Jose Joaquin Moreno Verdu, "Fenerbahçe iyi bir takım ve orada oynamak isterim" dedi. Josico, Fenerbahçe'ye transferinin "çok yakın" olduğunu, ancak henüz detayların sonuçlanmadığını kaydetti. Transferin 24 saat içinde netlik kazanacağını ifade eden İspanyol futbolcu, "Sadece Luis Aragones ve Güiza'yı değil, Fenerbahçe'yi geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nden de tanıyorum. Roberto Carlos'u biliyorum. İyi bir takım" şeklinde konuştu. 33 yaşındaki futbolcu ayrıca, Türkiye ve Fenerbahçe hakkında bilgi almak için Villarreal'den takım arkadaşı Nihat Kahveci ile de konuştuğunu belirterek, "elbette ki iyi şeyler söyledi. Kendi ülkesi" yorumunda bulundu. 2007-2008 sezonunda Villarreal formasıyla 11 maçta görev yapan Josico, 2 asist yaptı. UEFA Kupası'nda da 4 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu, kart görmedi. (NTVSpor) |
ya şu başta takımların özelliklede fb gs gibi takımların haberlerini neden burda yayınlıyorsunuz anlamıyorum.Burası beşiktaş forumu spor gazetesi değil burda Beşiktaşla alakalı olan şeyleri paylaşmaya özen gösterelim yoksa o onu almış bu bunu almış bize ne Beşiktaş ne yapmış onu konuşalım.. |
BİZE NE |
Alıntı:
|
bize ne be? |
İnş. alırlar, boş oyuncu...Bize ne diyenlere de katılmıyorum, sonuçta tek Beşiktaş haberleri yok burda, sadece konu yanlış yerde açılmış o kadar... |
Alıntı:
Bu arada bende almalarını istiyorum ki büyük ölçüde anlaştıkları yönünde haberler. Ocakta 34 yaşında olacak bu adam.. |
Burada insanlar birbirleriyle spor dünyasındaki gelişmeleri de paylaşıyorlar.. Böyle faşizan bir bakış açısıyla bu haberler yasaklansın mantelitesi Beşiktaşlı duruşuna yakışmıyor... Hep birlikte başımızı kuma gömüp kim ne yapmış ilgilenmeyelim ve kendimiz çalıp, kendimiz mi oynayalım yani?? Alıntı:
|
bundan bize ne yavvv. |
Gereksiz br konu. Lütfen çöpe atınız.... |
Bu başlık yanlış yerde açılmış olabilir..Ama Forumda dier takımların haberlerinin olması gayet normal.. Kemal daha faydalı olurdu Josicodan..Saçma 1 transfer..Alsınlar ama:D |
Çöpe değil, gereken yere taşınmalı sadece...Eğer Fb'nin Gs'ın haberlerini burda istemiyorsak Türkiye Ligi diye bir bölüm de olmasın o zaman... |
ya arkadaşlar bize ne xxx takım bunu almış onu almış biz kendimize bakalım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu haberlere sitede yer verilmesi normal de yine yanlış bölüme açılmış konu. Basketbol başlığında da sık sık oluyor bu, moderatör arkadaşlar daha sık ilgilenirse sorun kalmaz diye düşünüyorum. Çünkü başlıklar hep yanlış yerlerde açılıyor.. Bu arada iyi alıştılar, her hafta birini alıyorlar ne yapacaklarsa o kadar oyuncuyu.. |
niye laa çöpte ne işİ var bu haberlerin alsınlar tabii:D:D Aurelionun yerine oynar |
Dostum sanırım bi yanlış anlaşılma var.. Benim faşizan dediğim şudur: Benim ilgi alanım olmayan haberleri vermeyin,bunları yasaklayın mantelitesine faşizan dedim ben.. Burda binlerce üye var.Ali'nin ilgisini çekmeyen Mehmet'in ilgisini çekebilir."Benim ilgimi çekmiyor,öyleyse yasaklansın" tarzı bir bakış açısı için bu ifadeyi kullandım.. Yoksa tabi ki her haber senin ilgini çekmeyebilir ve bu çok da doğaldır.Ben sadece yıllarca adeta bir sivil toplum örgütü gibi toplumsal olaylara bile hassasiyet göstermiş Beşiktaş tribününe faşizan bir tavrı yakıştıramadım Çarşı yasağa karşı.. Alıntı:
|
fb ve gs hepsinin azına ....çayım ne alırlarsa alsınlar sadece okuyun bakın ama buraya yazmayın onların derdi sadece iki büyük yaratmak satılmış takımlardan bize ne hepsi aynı işte gs başta fb sonra şikeci ankaragücü yandaşı bursaspor bu alemde beşiktaş gerisi traş iş aş hepsine girsin haydar başşş |
Arkadaşlar Sadece Beşiktaş konularının olması biz zaman sonra forumun konu olarak tıkanmasına neden olacaktır.Forumun sürekliliği ve akıcı olması için böyle konularımızda mevcut.Ama istemiyorsanız siz sadece Beşiktaş alt başlığı altındaki konuları okuyabilirisiniz. |
Bu transfer bitmiş kesin olarak...Senna, Alonso, Albelda derlerken aldıkları oyuncu bu işte!..Kısa ve net, Maldanado'dan, Selçuk'dan çok çok üstün bir oyuncu değil, Marco'nun çeyreği bile olamaz!..Villareal'de hocası tarafından çok seviliyormuş ! bu yüzdende hep yanında oturtuyormuş onu, kulübede yanii..:)..Fb çok büyük güç kaybetti bence geçen seneye göre, biz ise güçlendik, geçen sene puanlarımız eşitti, hem de o kadar hakem hatalarına rağmen, bu sene Fb'nin önünde bitireceğimize inanıyorum ligi...En büyük favori biziz, Gs'da var tabii bu işte... |
Türkiye`de Saat: 07:28 . |