![]() |
Yattara zorlanıyor Ankaragücü maçında sakatlanan ve tedavisi süren İbrahima Yattara doktor kontrolünde koşu yaptı. Yattara'nın yapılan yüklemeler sonrasında zorlandığı gözlendi. Kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Yattara'nın iki gündür takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, ''Yarın veya Cuma günü takımla birlikte çalışmalara başlayacak ve ona göre değerlendirme yapılacak. Maç öncesi oynayıp oynamayacağı belli olacak'' dedi. |
oynamasın :D |
Bizim maçta %100 performans sağlayamazz.En iiside o yha |
Bu kadar büyütülmesini anlamadım yattara olayının.. Yattara senelerdir bu ligde oynuyor.. Yeni bir transfer olsa tamam dieyecem ama BJK Yattaralı trabzonu çok yendi.. Büyütüldüğünü düşünüyorum.. |
Oynamazsa yenemezler bizi, hücum güçlerinin %75'ini Yattara oluşturuyor adamların...Gerçi bu saatten sonra oynasa da olur, 2 haftadır doğru düzgün topa dokunmadı, 90 dakikayı kaldıramaz... |
Zaten sakatlıktan çıktıktan sonra maçta asla %100 performans gösteremez Fazla etkili olacagını düşünmüyorum. |
işallah oynayamaz |
Neyse en azından oynasa bile performansı düşük olacak, bugün şov var şov.. |
kötüyse oynasın daha iyi. |
bencede oynamalı... Yattaralı bir şekilde yenmek daha büyük zevk verecektir... |
Türkiye`de Saat: 07:31 . |