![]() |
"F.Bahçe'den Ayrılmak İstiyorum" http://img.mynet.com/spr2/Kazim5.jpg Porto maçında yedek soyunan Kazım, Aragones’e verdi veriştirdi. İspanyol hocanın tam 3 kez kadro değiştirdiğini ileri süren genç oyuncu, “Otobüste beni kadroya aldığını söyledi. Statta bir daha fikir değiştirdiğini biliyorum. 2 kere kadrodaydım ama son kararıyla çıkarıldım. Çok farklı bir sistemle oynadık. Niye banko oynamıyorum, bir anlam veremiyorum. Benim yerime görev yapan çok mu iyi oynadı? Üzerime çok geliniyor. İyi oynadığım bir maç sonrası yeniden kulübeye çekildim. Oynamayı hakediyorum. Ocak ayında ayrılmak istiyorum” dedi. |
:D:D:D:D |
fener iç içten kendini yiyor daha kendinle başa çıkamıo...:D:D |
Daha dur fenerin iyi günleri bunlar yaprak dökümü başladı . . . Beşiktaş JK |
çok üzüldüm:)=)=) |
yorum yok buna ... |
walla ben bu haberın baslıgını baska bı sıtede gormustum aklıma kazım yerıne dede gelmıstı bakalım o ne zaman gıdecek=) |
kim napsın lann seni otistik. en fazla oynucan yerdesin zaten. |
yaprak dökümü:D |
Alıntı:
|
ufuk kardeşim kızma darılma ama eziklerin sitesi gibi olmuş yapmayın böyle... |
Ne bakımdan eziklerin sitesi Yine aynı konumu Burası türkcell süper lig bölümü her takımın haberi konulur |
aman gitme senin gibi kazma lar fb de olduğu sürece sırtımız yere gelmez;) |
abi zaen bunlar dagıldımıı 10 sene kendine gelemez |
Doğru mu bu haber acaba ? Bizimkiler hakkında çıkan habere inanmıyoruz buna hemen inanıyoruz :D |
yah öle demeyin bisde ilgilenioduk tee başlarda... ee aziz efendiyle basın o kadar şımarttılarki febeli futbolcuları - adamlar posta koymaya başladı... iyidir iyi . |
Alıntı:
|
ya hbr dogrulugu tartısılır ama fenerde sezon boyunca boyle hbrlerı duyucagımız kesın once duble kazım ardından ıhtıyar boyle devam eder :D |
Çazuuummmm :D:D |
güsel güsel:D:D:D |
rehatsız bunlar ya.beter ol fener beter.en ii zamanın 3 mağlubiyet 1 beraberlik olsun inş |
| Türkiye`de Saat: 09:54 . |