![]() |
febe : 3 gençlerbirliği : 0 Süper Lig'de Üç haftada 3 puan toplayabilen, Porto deplasmanından da boynu bükük ayrılan Fenerbahçe, aradığı morali Kadıköy'de Gençlerbirliği karşısında buldu. Gecenin yıldızı Kaptan Alex ile perdeyi açan Sarı Kanarya, Başkent ekibini, Güiza'nın siftahı ve Kazım'ın sayısıyla farklı devirdi. |
bide güiza gol attıktan sonra bizim bobooo bobooo diye bağırmamız gibi güizaa güizaaa diye bağırdılar ya uyuz oldumm yaaa ...sanki kendileri bulmuşlar gibi... ezikler yaaaaaa....:secruity::secruity::secruity: |
Aman ALLAH'ım bu bir mucize |
Beddualarım tutmadı ya off...:D |
hep aynı terane- bide 11 kişilik takıma karşı yensinler yah... |
adamlar 10 kiş kalmış |
bu yılda anlasılan anadolu takımları kadıkoydede we alı samıyende 11 e 11 macı tamamlayacaklar. El sakanın yediği ilk sarı kartın kartla yakından uzaktan alakası yok guizanın amacı zaten topa gitmek diildi kafasını çewirdi gözlerini kapattı haydı allah dercesıne el sakanın ustune atladı hakemde engelleme war dıe kart werdı.ikinci sarıyı tam göremedım ama sanırım alex bı baskasına takıldı el saka kart gordu ama emın dıılım yanı uzun lafın kısası hakemlerın bu yılda ne halt yapacakları bellı arkadaslar bız bıze ayrıcalık yapılmasını ıstemıoruz adil bi yönetim ıstıoruz bız bolede sampıon oluruz cunku... |
Fb'nin yenmesi gayet normal, Gb eskisi gibi büyükleri zorlayan bir takım değil, kolay teslim oluyorlar, tıpkı dünkü gibi...El Saka'nın ilk sarı kartı verilmeyebilirdi, ama ikincisi netti, Alex'i arkadan çekti düşürdü...Ama bunlara takılmamak lazım, Fb dün kötüde oynasa o maçı alırdı, çünkü rakip yoktu sahada!..Eee onlarda alsınlar bi zahmet artık...Zaten anca kendi evlerinde alırlar, deplasmanlarda sıfırlar!.. |
gençlerbirliği 36 dakika 1 oyuncusundan yoksun oynadı ve daha fazla direnemedi... |
Olsun moral bozmaya gerek yhok insallah haftaya yenilirler de rahat bi nefes alırız . . . Beşiktaş JK |
ya aslında mac 11 e 11ken de genclerbırlıgının sutu yoktu barız beraberlıge oynuolardı ama olsun sonucta hakemlerın tutumları onemlı bana kalırsa adamların kadıkoyde 2 macında rakıblerının toplam 3 kırmızı kart gormelerı normal dııl ondan snra bole alısacaklar en ufak bıseydı aglayacaklar dun macı fenerlı dayım we annemın amcasının oglu ıle ızledım yemın ederım ıkısıde keske yenılsek dıolar bu yıl bızım ıcın kotu gecsın baskanın aklı basına gelsın dıo. hatta sordu bana sen hoca olsan fenerden hangı topcuyu besıktasta gormek ıstersın dedı bende bızden uzak olsunlar bızım bobomuz holoskomuz zapomuz war dedım aynı sekılde ben sordum sen kımı alırdın fenere dıe bobo ıle delgadoyu kacırmazdım ben olsam dedı. Yanı anlayacagınız fenerlıler kan aglıo=) haftaya deplasmanda sıwas bunları bı guzel eller fark dahada acılır=) |
Alıntı:
Zaten 2 galibiyetleri var.Aldıkları ilk galibiyette rakip 9 kişi, ikinci galibiyette rakip 10 kişi kalarak alıdı |
Türkiye`de Saat: 00:45 . |