![]() |
Volkan'a Af Çıktı! Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel’e verilen 1 maçlık cezayı kaldırdı. Kurul, dün yaptığı toplantıda, PFDK’nın 13 Eylül’deki Hacettepe maçında hakeme yönelik sportmenliğe aykırı eylemi nedeniyle Volkan’a verdiği 1 maç cezayı, yapılan itiraz üzerine görüştü. Kurul, bu cezayı oy çokluğuyla kaldırdı. Bu arada PFDK Kayserisporlu Toledo ve Sivassporlu Abdurrahman Dereli’ye 2’şer maç ceza verdi. Kurul Beşiktaş’a ise 12 Bin YTL para cezası kesti. |
Önceden bu işler samanaltından yapılırdı.. Şimdi buna bile gerek duymuyorlar.Utanmaz Herifler. |
Yorumsuz... |
diyecek söz bulaıyorum . . . Beşiktaş JK |
Volkan'ı şımarta şımarta bakalım daha neler açacaklar başına. Sporcuda ahlâk çok önemli bir unsurdur, yoksa bir anda söner gider, aklını başına almalı artık.. |
yaptığı hareketler ortada avrupada olsaydı en az 4 maç alırdı terbiyesiz utanmazlar bu kadar aleni yapıyorlar artık hani değişmişti herşey federasyonda |
Bu kararı daha erken bekliyordum!..Bu Volkan yakında adam öldürür! bunlar 4 maç ceza verir yine, sonrada 3'e indirirler!!! |
tebrik ederim ya hakikaten tebrik ederim...nasıl bir düşünce tarzıdır bu nasıl bir yalakalıktır ben anlamıyorum ... insanlar bu kadar şahsiyetsiz olabilir mi :mad::mad::mad: |
Türkiye`de Saat: 09:38 . |