![]() |
yıktık ortalığı yemin ediyorum kitledik ezikleri burda top yapamadılar top..helal olsun bu oyunculara.haftayada en büyük ezik burda onlarında tepesindeyiz.burdan galip gelip çıkabilecek tek takım beşiktaş bunuda buraya yazıyorum..herkezi buuradaki maçada bekliyorum :) memleket takımımın gururunu yaşıyorum. |
Es Es'in kaybetmeyeceğini düşünüyordum, çok zor bir deplasman olduğunu bir kez daha gösterdiler ve Cincon'u 4-2'lik skorla ezdiler...Rıza hoca ve ekibini kutluyorum, darısı eziklerin başına artık...Taraftarda gerçekten güzelmiş, sonuna kadar desteklemişler takımlarını...Adamım Youla'ya gelince, yine darmadağan etmiş savunmayı, hele attığı birinci gol varki, evlere şenlik..:)..2 kişinin arasından geçiyor adam...Fb'ye de atacaktır gollerini, kesin... |
ne diyelim okadar övüyolardı barosu nolllllllllllllllduuuuuuuuu 4:2 yendiler kırmızı şimşeklere helal olsun aslanıda dewirdi |
darısı ezıklerın basına helal olsun es es |
helal olsun eskişehirde çok esintiliydi :) |
Riza Hocayi tebrik ediyorum. Helal olsun valla. |
Youla öyle bir oynadıki cinconlar resmen seyretti 8 dk uzatma oldu 2 golü es es buldu çok bağırdık 5 diye ama süre yetmedi :D |
haftayada yine eskisehirde es es ler feneride yener ondan sonra cümbüse bak :D asdsasa |
eskisehirin kaybetmeyecegini mactan once birkac kisiye soylemistim dogruda cikti bizden biri olan riza hocamizi kutluyor fener macindan da galibiyet bekliyoruz ... |
Türkiye`de Saat: 23:12 . |