![]() |
Kayserispor 1 - Trabzonspor 1 Kayserispor 1 - Trabzonspor 1 Maç bitti . . Bu sonuç süper oldu . . . Yarın yenersek averaj farkı ile hak ettiğimiz yere liderliğe oturucaz . . Bu maç bize moral olur inşallah |
insallah insallah . . . |
tek yoL qalibiyet!! |
Hadi bakalm herşey bizim elimizde..Yarın yenip lider olmak var..:) |
bu güzel oldu kazancaklar diye koktum yaww 1-0 öne geçtiklerinde neyse berabere bitti yarın yenip kalıcı bi liderliği ele geçirirsek süper olur |
2 hafta önce Ts'yi kral ilan etmişlerdi, bizide yerin dibine sokmuşlardı Kayseri mağlubiyeti, Sivas ve Bursa beraberlikleri sonrası...Şimdi soruyorum, bu takımları kim yenebildi deplasmanda...Kimse!..Kendi evinde Fb yendi Bursa'yı ama Samet Aybaba'ya dua etsin onlar, maçı elleriyle verdi resmen...Neyse, işte görüyoruz, herkezin puan kaybettiği takımlara puan kaybettik biz, rakiplerimizin puan kaybettiği takımları ise yendik...Onun için eleştirirken yapıcı olalım diyoruz, geleceğe yönelik eleştiriler olsun diyoruz, iki hafta önce Allahın izniylen lideriz demiştik, Ts'nin puanlar kaybedeceğini biliyorduk çünkü, eğer yarın Fb'yi devirirsek liderliğe oturacağız, bırakmamak üzere inş...Olduki yenemedik, puan kaybettik, yinede olsun, yine lider oluruz, şimdiden diyorum, Ts Bursa'yı da yenemez deplasmanda, Kadıköy'de de Fb'yi yenemez...Ama biz önce Fb'ye sonrada Gs'ye kaybedersek o zaman başka, sorun bizdedir demekki!.. |
güzel sonuç,şimdi sıra bizde şu ezikleri bi yenelimde.... |
Alıntı:
İnşallah bir tv programında yorumcu olarak otururuz bir gün :D:D |
Alıntı:
|
trabzon bütün zor macları ya kaybeder yada zor berabere yırtar bu sene boyunca böyle olur liderlik gecici inş. yarın yenip lider olurz.. |
ezik maçıyla birlikte liderliği alalım ve sezon sonu kupayı alana kadar hep orda kalalım |
hadi bakalım şu ezikleri yenip liderliği almak çok çok iyi bir moral kaynağı olur... savaşmayan tek bir kartalda olmaz inşallah sahada... maç sonu şampiyonluk şarkıları söyleyelim inşallah... |
evt süper bi sonuç oldu dün inş. yeneriz şu eziklerideeeeee lider kimiş grnsn tüm alem |
llideerrrr geliyooooo |
teşekkürler kayseri... teşekkürler trabzon... |
ama yenildik allah ezik fb lerin belasını versin :D |
Türkiye`de Saat: 12:55 . |