![]() |
Bursa 0 Hacettepe 0 http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...sa_414_232.jpg Süper Lig'de ikinci yarıya İstanbul Belediye galibiyetiyle başlayan Bursaspor, evinde konuk ettiği Hacettepe ile golsüz berabere kaldı... Ofsayt gerekçesiyle 2 golü geçerli sayılmayan Yeşil-Beyazlı ekip, son dakikalardaki baskısıyla da aradığı golü bulamayarak sahadan 1 puanla ayrıldı... |
Ertuğrul'un elnde gerçekten çok kötü bir kadro var bence..Romashenko'ya fln kaldı yani o derece..Bu sene pek pişey olmicaktır..Başarılı olmasını isterim Ertuğrul Hocann ama çok bişey de beklemiorm..Elindeki kadro bana göre çok zayıf..Seneye daha iyi bir politikayla üst sıraları zorlar diye düşünüyorum.. |
bursa da berbat bir yönetim olduğunu düşünüyorum.ibrahim yazıcı önemli futbolcularının büyük bir çoğunu sattı.elde kötü bir kadro kaldı.sıradan-vasat oyuncular alarak taraftarın gözünü boyuyor.bursa da imza şov diye geçenlerde haberler de çıkmıştı hatta.bursa bu sene bi başarı yakkalayaamaz |
Bursa'nın kadrosu iyi değil, Oftaş'ınki berbat ötesi...Mutlaka yenmesi gerekirdi bu maçı Bursa'nın, sürpriz oldu bu puan kaybı... |
hacettepe çırpınıyor |
Ankaragücü , bu ara transferde 7 oyuncu aldi. biara beşiktaş'a gelmesi beklenen SEMAVI ÖZGÜR bunlardan biri ,ama düşme hattinda , hacettepe'de bu saatten cıkamaz gibi bişe , ama Kocaelispor ve hacettepe cabalıyacak gibi. hayirlisi olur inş. |
Türkiye`de Saat: 01:09 . |