![]() |
Cumartesi gününün ardından.. Turkcell Süper Lig'in 21. haftasına cumartesi günü yapılan 5 karşılaşmayla devam edildi. İşte alınan sonuçlar, oluşan puan durumu ve pazar gününün programı.. Cumartesi günü Trabzonspor evinde ağırladığı Denizlispor'a 2-0 yenildi. Bordo-mavililer, böylece bu sezon sahasında ilk, ligdeki ise 3. yenilgisini almış oldu. Fenerbahçe ise Ankara deplasmanında Gençlerbirliği'ne 1-0'lık skorla yenilerek, bu sezonki 6. yenilgisiyle tanışmış oldu. Günün diğer maçlarında ise Konyaspor, Antalyaspor'u 2-0, Ankaragücü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni 2-1 yenerken, Kayserispor ile Bursaspor 0-0 berabere kaldı. 22 Şubat 2009 Pazar Programı 14:00 Hacettepe v Ankaraspor 15:00 Sivasspor v Eskişehirspor 19:00 Galatasaray v Kocaelispor |
Sivas ve Gs sürprize izin vermez... |
ßana qaySe en FazLa 1 puaN aLırmı$ qißi qeLio.. |
es esde çok eksik var eğer olmasaydı bir sürpriz beklerdim ama sanmıyorum kocaelinin ise puana ihtiyaç duymasından dolayı maça asılacaklarını düşünüyorum ama bakalım umarım bizim için iyi neticeler çıkar ortaya... |
es-es te Batuhan ve Youla yok.Dolayısıyla pek güvenmiyorum. Gesenin kazanacağını düşünüyorum.Ama bugüne kadar hep lig sonuncularından korkmuşumdur.Büyük takımlara karşı inanılmaz bir mücadele gösteriyorlar.Sürpriz olma ihtimali bana göre %1 |
sivas ve gs puan kaybetse süper olucak |
Türkiye`de Saat: 14:50 . |