![]() |
ofsayt gol kırmızı olmayan pozısyon bu sıvas maclarında yapılan kacıncı hata yeter artık bır tane alehıne hata gormedık hem lehıne bunun nedenı nedır cozemıyorum hata hata hata OFSAYT YOK YANNIS DUYUM ALMISIM |
Pozisyonu izledin mi??? |
ofsayt yokmus yannıs duyum ama 2. sarıı degıl |
Valla pozisyonları izlemeden yorum yapmamak,daha gerçekçi olur.1-0,2-1 nereye kadar gidecekler? Elbette,bir yere takılacaklar.Biz kendi maçlarımıza bakalım,gerisi gelecek zaten.İnanın.:) |
Sivas bi rampadan asagi dogru yuvarlanmis tekerlek gibi sendeleyerek, ziplayarak, yalpalayarak gidiyor. Bi yerde mutlaka bu is bitecek. |
Pozisyonu izleyelim de ondan sonra daha iyi yorum yaparız... |
Hakem terreddut etti demekki ofsayt varmis.. |
Oyunlar donuyor galiba bu iste ,gs,fb yok diyorlar bjk olmasin biz bu sivasi sampiyon yapalim diyor heralde bazilari,ama avuclarini yalarlar s... s... alacagiz bu sene sampiyonlugu Sivas nereden geldigini unutmasin,onlara 2.lik bile fazla olur sene sonunda,uyuz olmaya basladim sunlara ya 12-13 kisilik kadroyla oynuyorlar itire itire puan aliyorlar |
Ofsyat ve ikinci sarı sarı diğil... |
bütün anadolu takmları yatıyır sivas için bu hafta böle bişi olmucağnı biliodm ama maçı aldılar akşam tvden bakicam umarm hakederek kazanmşlardr... |
Böyle olması daha iyi, boşverin...En azından diyemeyeceklerki Anadolu takımlarının şampiyon olmasını istemiyorlar, Sivas'ı hakemler engelledi, Beşiktaş'ı kolladılar vs... |
OFSAYT YOK YANNIS DUYUM ALMISIM |
valla sivasın bugün kazanması tamamen zituni 68. dakikada kaçırdığı golle alakalı. öyle bir gol kaçırdı ki guiza bile kaçırmaz yani |
Sivas her hafta hakem hatası pardon desteğiyle kazanıyor. Antalya süper oynadı. Hakem baktı Sivas normal şartlarda atamıyor,sonunda girdi devreye. 2.sarı kart çok ağırdı.Nitekim 10 kişi kalmak Antalya'yı bitirdi. Antalya'ya ve Şifo Mehmet'e yazık oldu,bu arada tabii ki bize de. Olan bize oldu.Liderliğimiz gitti. Şifo 3 oyuncu değiştirmiş Sivas karşısında çok yorulan ve 10 kişi kalan Antalya'da 1-2 değişiklik yapmak için niye bekledi? İlk değişikliği 10 kişi kaldıktan ve golü yedikten sonra 88.dk.da yaptı. Belki de yedek kulubesi zayıftı,kim bilir? Yine de Sivas'a kök söktüren Antalya ve Şifo'ya tebrikler... |
sivasin golünden bahsediyoruz degil mi? orada ofsaytlik hicbirsey yok...net bir gol...karta gelince..ikinci sari kartta hakem sivasli futbolcunun "aci" icinde bagirmaindan...ayagi kirildi sandi herhalde...sari kartlik birsey yok...antalya 10 kiside dayanabilirdi biraz daha savassalardi...antalyaspor cünkü her hafta 10 kisi... |
yazık oldu ofsayt yok bnce ve kırmızı kartta o kadarda verilcek bir pozisyon değil şaka gibi herneyse sadece şu bülent uyguna uyuz oluyorum o yüzden sivastan nefret ediyorum bi erleri kalktı yaa iğrenç top oynuyolar bi şut çekiyolar gol oluyo anlamadım bn bu işi yaa nyse artık olan oldu ama bu böyle devam etmez.. |
Arkadaşlar bu maçta verilen sarı kartlar belki yoruma göre haksız olabilir ama kötü niyet kokmuyordu. Yani sivasın bu galibiyetinden bazıları bi numaralar yada febe-gese oyunları çıkartma çabaları çıkartmasın ki bu elde sadece iki, üç hakem kararını göstererek komik oluyor. Sivasın galibiyeti ufak tefek hakem hataları ile haklı bir galibiyettir. Biz de gidip sivasın galibiyeti çamurla karıştırırsak ayıp olur. Bize yapılmasını istemediğimizi başkasına yapmayalım. Ancak maç boyunca sivas taraftarı ..bne hakem gibi küfürler etti toplu olarak. TFFF bunun gereğini yapar umarım. |
Alıntı:
|
İzlemedim o yüzden yorum yapmak dogru olmaz. Konyu lütfen dogru bölüme acınıız.. |
Türkiye`de Saat: 10:31 . |