![]() |
Bülent Uygun ve Mecnun Odyakmaz'ın kökeni Fenerbahçeli.Fenerli birisinden ne beklenir ki başka? |
kocaeli beşiktaş maçına hiç bakmadı herhalde daha maçın 27. dakikasında kaleci serdar a uyarı geldi vakit geçirdiği için aut atışı kullanacağı sırada. Ben sivas-antalya maçında hiç böyle bişey görmedim.Sizi şampiyon yapmazlar değil siz şampiyon olamazsınız golü attıktan sonra her korneri kısa pasla köşede vakit geçirmeceler taç atışı kullanılacağı sırada topun 3-4 kere el değiştirmesi biri tam kullanacak ötekine atıyor sen kullan diye hakemde bunu izliyor bunun üzerine insanda biraz şeref, haysiyet olur kalkıp böyle bi demeç verebilmek için.Normalde şu yazıyı bile yazmazdım o derece kale almadığım bir takım sivasspor.Ama bu kadar eziklik görünce tutamıyorum kendimi |
Insanin icinde biraz allah korkusu olur utanma olur yaa.. Sivas-GS macinda Umit Karana verilen kirmizi kart.. Sivas-EsEs macinda EsEse verilmeyen 2 tane 100% penalti.. Denizlispor-Sivas macinda mac 0-0 iken Denizlinin sayilmayan nizami golu.. Bunlar aklimda olanlar.. |
Alıntı:
|
haftaya konyayla oynuyorlar galıba konyaa yenecek sıvası |
antalya maçıında zituinin haksız yere 2. sarı kartla oyundan atılrken sesiniz çıkmıyorda yine maçın son dakikalarında antalyalı futbolcu yerdeyken senin şerefli ! takımının oyuncusunun attığı tekmeye kırmızı kart verilmezken, yine ibrahim dağaşan adlı oyuncunun orta sahada adamın direkt rakibe olan hareketinden sonra 2. sarısı verilmezken, geçen hafta denizli maçında denizlinin nizamı golu ofsayt ile iptal edilirken ve yine ayrıca takımında ki tüm oyuncuların kendi sahanızda oynadığınız (fener maçı hariç onunda sebebi belli ) tüm maçlarda yaptıkları onca çirkef hareketlere kart dahi verilmiyorken mi sen kalkıp bu açıklamaları yapıp çamur at izi kalsın taktiklerine giriyorsun densiz herif.... |
Kim o Yapmayan :):) Biz Şampiyon'uz biLe :D |
Şampiyon olamayacağınız doğru. Ama bu dış etkenler yüzünden olmayacak bizzat biz şampşyon olacağımız için şampiyon olamayacaksınız. |
şampiyonluğu hakeden Tek takım biziz ve hakettiğimiz kupayıda alıcaz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:59 . |