![]() |
bunların zeka seviyesi beni her seferinde dahada şaşırtıyor. |
Luganooooo:) |
biz olsaydık nasıl bi ceza verirlerdi? şimdiye darağacına asmışlardı kesin yapdıkları insanlık dışı zaten |
saha kapatılmalı ve bu 4 futbolcuya en az 3 maç ceza verilmeli |
bu gece oturupp versnler ceza bir zahmet..! |
alacakları ceza taş çatlasın 3 maç ve para cezası olur ... |
"ardadan semihe bi sağ yumruk "ovv semih yerde:D..resmen box maçı gibiymiş gbi izledik rezillerrrrrrrrrr eziklerrrrrrrrrrr:DD: |
semh bana vurdu snra ben ona..snra tkrar bana vurdu..bnde yine semh abiye vurdum: ) ardanın açıklama çok komkti yha: ) |
neden kavga ettiklerinii bile bilmiyolarkii saçmalamaları doğall hepsii gümbürtüyee gittiii..: )))))))) ayıpp yawww vallaa ayıpp.. bunların yaptıklarından sonraa bi beşiktaşlı olarakk beşiktaşımla bi kere daha gurur duydummm.. |
Umarım Fatih Hoca,milli takıma kimleri alacağını bir kez daha düşünür? Sabri,Emre Belözoğlu,Emre Aşık kesinlikle çağrılmamalıdır. Semih ve Arda arasında kararsızım çünkü onlar özür dileme nezaketini göstereceklerdir,eminim.:) |
Sokak dövüşü izledik :D |
en az 3 maç ceza almalılar..o bile az ama daha fazla olmaz kesin.. |
MUSTAFA DENİZLİNİN futbolculara ma kazanın maçı hafta sonu yaslanın koltuğunuza güzel bir ekşın filim var dediği bu flimdi galiba ama anlamadığım daha gösterime girmemiş bir flimi denizli nerden biliyor yoksa galipten birileri ona bunları söylüyormu 26. hafta lig şekillenir dedi 27. hafta flim koptu ben korktum bu denizliden arkadaşlar |
mahalle maçı gibi oldu :D:D |
bakalım cezalar nolucak cok merak ediorum bu lugano yu ülkeden sürmeleri lazım kacıncı yaptığı bunun..:) |
Çok güzel haraketler bunlar devam edin,profesyonel(!) futbolculara bakın hele... |
girsinler birbirlerine ya :) |
abii kmse pascal kadar olamaz :D:D |
arada bir böyle şeylerin olması lazım:D adrenalin heyacan hırs:D |
Ver gazı Bekir abi :D |
Alıntı:
:D:D valla aklı başında insanların yapcağı şey değil ya kedi köpek gibi yemişler birbirlerini koca adamlar |
haksızmıyım mehmet? :D:D futbol erkek oyunu kavga olacak olmalı |
Alıntı:
Dogru diyorsun abi , kizlari düşünmek bile istemiyorum :D saç - baş birbirlerine girerler :D saol güzel yorumun icin :D |
Alıntı:
|
Maç berabere bitti, ağladılar tabii şampiyonluk gitti diye...İki takımda maça bu bilinçle çıkmış zaten, maçı yenemezsek vurun kırın parçalayın...Semih-Arda hariç olanlara hiç şaşırmadım...Ayhan-Sabri-Emre Aşık-Emre B.-Lugano ne mal oldukları ortada sonuçta... |
eğer Beşiktaş böyle bir olaya karışsaydı yer yerinden oynar en ağır ceza verilsin lafları havada uçuşurdu. bakalım ne ceza alacaklar? komik cezalar olacağına eminim... |
rezilere de bu yakisir ne de olsa ezik......... |
Şaibeci 2 ezik takım beter olsunlar.İnşallah olaylara karışanlara en ağır cezaları verirler. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:44 . |