![]() |
Semih Senturk aciklama... ''Canim kardesim Arda'dan ozur dilerim. Bir daha hicbir macta kirmizi kart gormeyecegime soz verebilirim.'' Ne dersiniz arkadaslar yumurta delik agzina geldi korkumu sardi acaba?? |
ikiside milli takım formayı taşımayı H-A-K-E-T-M-İ-Y-O-R!! ister 50 gol atsınlar ister 100 asist yapsınlar.Bu formayı yüreğinde taşımak isteyenlere o formayı giydirsinler...Yinede semihi tebrik ederim en azından hatasını kabullenmiş.Arda bu ülkeyi hemen terketmeli!!!... |
Alıntı:
ne yaptın ablaaaa :D ardayı bır kalemde sılmeeeeee arda haklı sonuna kadar semıhh sımarmısssss |
en azından yumruk şov yapan birini bir kalemde siliyorum...bu arada semih nasıl şımarmış ya şimdi bana fbli birini savundurucaksın:Dadam en azından beyefendi gibi açıklama yaptı maç çıkışı... ardanın tavrı nasıldı peki?... |
Arkadaşlar Lütfen konuyu dogru bölüme acalım ;) Taşındı |
valla ikisine de yakışmadı..bu adamlar yarın birgün milli takımda beraber oynayacaklar.. |
maçın psikolojisinde olmaması gereken hareketler yaptılar ama özür dilemek erdemdir... |
Futolcu olaylari sahada yasar ve orada bitirir, birbirine girenler yine bizler oluruz merak etmebyin siz. suan beraber cay icip medyaya yansiyanlara bakip gülüyorlardir.........sporcu ne olursa olsun ahlakli olmasi gerek ama ne yazik ki ülkemizde az sporcu var böyle...... |
KAynak ne ki ? |
Ceza almamak için ezikbahçe yönetimi yaptırmıştır bu açıklamayı.Oysa ezik Semih dünkü açıklamasında Arda Turan'dan özür bekliyorum diye demeç vermişti. |
Semih bence olayları ayırmaya çalıştı ama dozunu ayarlayamadı gibi geldi.Arda'yı hızlıca çekti.Arda'da havalı olduğundan gözü döndü.... Bence,Milli takım için,affedilecek kişi varsa o da kesinlikle Semih'tir.Gerisi boş benim için.:) |
olay tamamıyla Arda'nın şımarıklığıyla oldu Semih ayırmaya gidiyor çekiyor Arda'yı o da gelmiyor.Sonra ise direk yumruğu ABİM dediği insana sorgusuz sualsiz yapıştırıyor.Terbiyesizlikten başka birşey değil.. |
bu olaylara şaşıranlara şaşırıyorum ne bekliyordunuz ki :):) herkes bizmi pascalı göndersin görecez şimdi yönetimlerin duruslarını ''sözüm ona büyüklüklerini'' yiyorsa gondersin ezikler volkanı pascalın hareketiyle aynı... bide lutfen bazı insanlarla onursal baskanımız sebayı kıyaslamayın ve diğer buyuk baskanları hakeret kabul ederim o insanlara |
(Kaynak Hürriyet Sanirim) Semih ve arda'ya hiç yakismadi bu yasananlar.. Semih'i kutluyorum hatasini anladigi için diger oyunculardan da ayni davranisi bekliyoruz.. Bu arada Lugano ya 3 maç diyolar bence çok az ya BOBO i.b.b maçinda rakibini itti diye bundan daha fazla almisti... yazik ya |
ne sözü eziklik sözümü beyin özürlü insan tükürdüğünü yalamaz al cezanı paşa paşa çek otuurup bide özürdiliyor kişiliksiz o yapıya sahipsin madem neden saldırdın |
Türkiye`de Saat: 22:07 . |