![]() |
Emre Sivas'ta zor! Ankaraspor maçının son dakikalarını sekerek tamamlayan Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun sol arka adalesinde ağrı olduğu ve Sivasspor ile oynanacak kupa maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.. Lig TV muhabiri Tunç Elibol, son dakikaları sekerek tamamlayan Emre ile konuştuğunu ve kendisine "Sol arka adelemde çekme oldu, ağrı hissettim. Sivasspor maçında oynamam çok çok zor" dediğini söyledi. Emre'nin durumu yarın yapılacak kontroller ve tetkikler sonucu belli olacak. |
fenerin oynatak oyncusu kalmadi :D kupadan elenirse oyuncularmz eksikti haberleri çikar... |
beter ol amansız emre... |
sivas bence eziklerden daha sanslı kupada ilk yarı 1-0 bitse 2-0 cok rahat alır o macı sivas 1 gol yese bile biraz baskılı oynasa 4 atr takımda oyuncu yok cunku eziklerde |
Bülo-Mecnun ikilisinin olmasına rağmen Sivas'ın Fener'i eleyeceğini düşünüyorum, öyle olması lazım en azından...Fener'de çok eksikte var, takım çökmüş, bitmiş bi durumda, Aragones desen son günlerini sayıyor, adım atacak hali kalmadı adamın, maçlarda uyumaktan gözleri şişmiş, her bakımdan çökmüş bir Fb'yi yenemezlerse harbiden yuh yaf...Fener'i yenemeyeni dövüyorlar artık... |
Umarım bizim için Fenerbahçe,Sivası eler.Finalde onlarla karşılaşmak büyük zevk olacaktır.:) |
Türkiye`de Saat: 00:37 . |