![]() |
İ.B.Belediyeyi apdullah avcı düşürdü hayırlı olsun!!! avcıya yazıklar olsun !!! İ.B.Belediyeyi apdullah avcı düşürdü hayırlı olsun!!! arkadaşlar abdullah avcı bu haftadaki malubiyeti alınca maçın hakemine ağır sözler , tahrikler,isyanlar ne yaptı hakem acaba sormak lazım maçı bizde izledik yada belediyenin kurtaramıcağını anladı jeton yeni düştü galiba ... 3 sezondur beşiktaş,fenerbahçeye kök söktüren galibiyetler alan ,şampiyonluklardan eden belediye herne gariptirki gs maçlarında farktan yada malubiyetten kurtulamıyor... gs hersene kayseri ve belediye maçlarını kayıpsız geçiyor... alın size garanti 12 puan nedir bu yahu... gelelim konunun aslına bu hafta nolduda apdullah avcı hekemle amansız diyologa girdiki oysa geçen hafta gs maçından sonra hakem hatalarını görmesine karşı hiç tepki vermemişti hatta olsun önemli ama genede önümüzde maçlar var onları alıp yolumuza bakarız demişti vay pişkin adam vay içindeki gs sevgisni ve o takımda çalışmak istiyorsan sana tavsiyem beşiktaşlı eski kaptan ve futbolcu teknik adamlararın icraatlarına bak hepsi takımlarını beşiktaşa karşı çatır çatır oynatıyor...senin gibi çıkıp beşiktaş,fener maçlarına asılıp gs maçlarında salmıyor sana yazıklar olsun ama bu futbolu sadece sen değil bir çok insan biliyor... türbüne gitsekte tv den baksakta gayet net gözüküyor.... senin gördüklerinide bizde görüyoruz seni kesinlikle eleştiriyoruz ... sanmaki gs lobin işi basında götürüyor sen gsde yıllarca çalışırsın ekmeğini alamadan gidersin orda ne futbolcular,teknik adamlar eskidi aç gelip aç gitti ....akıllı ol !!!!! |
yeri değil... |
Keşke düşse zaten. İnşallah düşmekten kurtulamazlar son haftalarda falan. Galatasarayın pilot takımı resmen adamlar kritik dönemlerde denk geldimi yatıveriyorlar galatasaraya ondan sonra geçen sene bize ve gs ye oynadığı 2 maçı hatırlayınca düşmelerini yürekten istiyorum.Kaldı ki bide üstüne belediye takımı adı üstünde ne kadar taraftarı olabilir saçma sapan şeyler. Yok birinin ankaradan 2 takımı 1. ligde oynar belediye takımı 1.ligde oynar bunlar kimin desteğiyle herkes farkında ondan sonra ligde izmir gibi güzel bi şehirin takımı yok. yazık biran önce düşerler inşallah.. |
düşsün saten |
Beter olsunlar |
Konu : Turkcell Super Lig Bölümüne Kaydırılmıştır. Bilgi : Futbol Bölümünde Sadece 'Beşiktaş' ile ilgili Haberler yayinlanmaktadir. |
Koca köklü kulüplerin olduğu şehirlerde profesyonel belediye kulüplerinin yeri olmamalı. İş baştan yanlış zaten. Düzeltilmeli... |
Düşsünler... |
düşsünler ya fazlalıklar zaten.... |
Güle güle Belediye |
Cok üzülüyorum düşeceklerine :) Good Byee |
Sivas'ı yensinler, öyle düşsünler...Sivas'ı yensinler de, düşmeseler de olur zaten farketmez... |
Ben belediye takımlarına oldum olası karşıyımdır...Ben maaşımın % 40 ını vergi olarak verecem..benim çocuğum spor yapacak 1 m2 yer bulamayacak,belediyeler milyon dolar para akıtacak 5 tane seyircisi olmayan takıma... Abdullah Avcı ile olan yorumlara şahsen katılmıyorum....Arkadaşlar bu paranoya ile yaşam geçmez..Biz kendi futbolumuzu oynayalım..o kaleye Abdullah Avcı yıda gol diye sokarız evelallah.. |
ligde kalırlarsa çok üzülürüm |
Umarım bu sene Ankaragücü-Hacettepe-Belediyespor düşer.Tribünler bomboş,bizim buradaki süper amatör maçlarında bile 200 kişilik statlar full çekiyor.:) Umarım seneye Manisaspor(garanti),Altay ve Diyarbakır/Karşıyaka ikisinden birisi çıkar.:) Ne kadar rekabet,o kadar zevk...:) |
defol belediye bende tüm belediye takımlarını sevmiyorum belediyeye verecekeleri bütçeyi kendi ana il takımlarına yapsalar bugün birçok köklü kulüp 2. ligte olmaz |
belediye ve hacettepe düşsün yanarım yanarım kocaeliye yanarım il takımları daha doğrusu taraftarı olan takımlar ligde olursa rekabet olur kalite gelir |
abdullah avcı'ya rağmen düştü desek daha doğru olur, onun değerli ve iyi bir teknik adam olduğunu düşünüyorum, tutturulmuş bir gs hayranı, onlara yatıyor söylemi, komplo teorilerinden kurtulmamız lazım artık, türk sporuna bugüne kadar hiçbir şey kazandırmadığını gördük, kazandırmayacağını da idrak etmeliyiz...ha bu ligden düşmesini istediğiniz takımlar hangileri olur deseydiniz ibb, ankaraspor ve hacettepe derdim orası ayrı... |
I.B.B düssün zaten, ne taraftari var nede dogru dürüst futbol oynanacak bir stadi...onun yerine bir altay veya karsiyaka olmus olsa cok güzel olur.... |
ibb degil sanki galatasaray amator takimi aslinda as takimi da amatore yakin |
adam gibi her takıma aynı mantelite ile çıkarsa hiç bir sorun yoktur ama ona asıl sempati duyduğuna yat olamaz ne bu futbola yakışır nede adalete allah kalbinegöre bir lig versin hak ettiğin yerde olursun daha ne diyeyim herkes görecek adalet yerini bulacak |
sivasa takıpta düşsünler :D |
lige kaliteli heyecan verici takımlar gelsin ya |
düşsünler bee bise kök söktürdüler ligde bulundukları süre içinde inş. düşerler beladan kurtulmuş oluruz en azından |
Türkiye`de Saat: 21:26 . |