![]() |
çok değil 6-7 puan şampiyonluğa yeter |
bu maçta puan kaybedeceklerini düşünmüyorum açıkcası... |
kimseye bakmadan 3de 3 yapmalıyız artık birilerini deil onların bizi beklemesi gerekir.. maca gelince peki bi ümidim yok 3 puanı rahat alıp nefes alır sivas.. |
sanmıom sivas alır bence |
sivas grogi duruma düştü ii takım ama buyuk takım değil bu psikolojiyi kaldıramazlar hacettepe puan koparırsa sasırsam bu yüzden |
Biz kendi işimize bakmalıyız. Sivas'in İBB maçında direkten dönen topları var. Boş kaleye atamadıkları var. İBB nin iyi bir kadroya sahip olduğu ve can havliyle oynadığı da unutulmamalı. Hacettepe bunu başaramaz.Puan alırsa büyük başarı ve sürpriz olur. En iyisi biz kazanalım. |
öncelikle şunu söliyim hacettepenin sivastan puan almasını beklemek bize yakışmaz.. ama hacettepe şuan bu ligde bence her takımdan puan alabilicek mücadeleyi yansıtıyo sahaya .. kalite olarak ne kadar yetersiz olsada mücadele açısından sivasla kafa kafaya oynayabilir kaldıki sivas takımı teknik taktikten çok mücadelesiyle maç kazanan bi takım.. hacettepe sahadaki fiziksel gücü dengeleyebilirse puan için umutlanabilir |
hacettepeden hiç bir umudum yok benim |
Hacettepe düştü artik asılması için hiçbir durum yok ortada ama yinede bir umut.. |
Oftaş maçından fazla umutlu değilim, yenebilirler onları, ama zar zor...Sivas Gb maçında puan kaybeder ama, evlerinde de olsa, 2. bi Belediye vakası olacağını düşünüyorum, son maçta da Gs'yi yenemezler, yani min. 4 puan kaybederler diyorum bu 3 maçta...Ts'de min. 4 puan kaybedecektir önümüzdeki 3 maçta...Bizde bi beraberlik 2 galibiyet alıp ligi 3-4 puan farkla şampiyon bitirebiliriz... |
Türkiye`de Saat: 20:09 . |