![]() |
Sivassporlular:İpler bizim elimizde Hacettepe zaferiyle kendine gelen Sivasspor´da, Murat Erdoğan, Mehmet Yıldız ve Musa iddialı konuştu: "Şampiyonluk Sivas´tan geçer. 2 hafta daha var ve henüz her şey bitmedi" http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...5032_murat.jpg 2 hafta üst üste mağlup olunca büyük şok yaşayan ancak Hacettepe zaferiyle kendine gelen Sivasspor’da yüzler gülüyor... Hacettepe filelerini havalandıran ve Kırmızı-Beyazlı formayla ilk golünü atan Yiğidolar’ın tecrübeli orta saha oyuncusu Murat Erdoğan, şampiyonluğun en büyük favorisi olduklarını söyledi. Ligde en fazla lider olan takımın kendileri olduğuna dikkat çeken Erdoğan, “Bu yolda bazı kazalar yapılabilir ama önemli değil. Rakiplerimiz de puan kaybedecektir. İnanıyorum ki, mutlu sona Sivas ulaşacak” dedi. Hacettepe maçında sık sık gol pozisyonuna giren ancak bunları olumlu sonuçlandıramayan Musa Aydın ise 12. adama mesaj gönderdi. “Başarımızdaki en büyük pay taraftarımızındır” diyen Musa ligi zirvede bitireceklerini kaydedip, “Her geçen gün stres daha da artıyor. Bununla birlikte puan kayıpları olması da normal. Taraftarımızın içi rahat olsun. Şampiyon biz olacağız, zirvede ipler bizim elimizde” diye konuştu. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...033_mehmet.jpg Yıldız: Pes etmeyeceğiz Kırmızı-Beyazlılar’ın kaptanı ve son günlerde Sivasspor’da en fazla konuşulan isimlerden biri olan Mehmet Yıldız, Süper Lig’de yarışın son haftaya kadar süreceğini ifade etti. Yıldız, “Şampiyonluk Sivas’tan geçer. Rakiplerimizin kayıp vereceğini biliyoruz. Hedefe bu kadar yaklaşmışken pes etmeye niyetimiz yok” ifadesini kullandı. |
ipler sizin elinizde mi ?? komik olmayın..! |
Zuahah..Nasıl oluyormuş o iş ?? Bunlarda matematikte sıfır..65 > 63 :D |
Haha , Cok Güldüm ya (: Bizde O İpi Bıraktırırız Ozaman ! |
muratim birdaha bak ip sizin elinizdemi diye :D |
bunlar başka bir lig de mi mücadele ediyor acaba?lig tablosuna hiç bakmıyorlar herhalde. |
ipler sizdeyse halatlar da bizde kapışaLım bakaLım hangimizin daha sağLam :) |
Alıntı:
|
bu saatten sonra sivasın şampiyon alması fenerin türkiye kupasını alması gibi bişey:D:D |
sizin elinizdeki ip mi bir daha bakın bence:) |
sivassporluların son teknoloji söylemlerine uygun bir ifade iconu bulamadım ya... |
hangi iplaer ya :D:D bence ipleri hazırlayın asıcaksınız kendinizi :D |
Hey ben sizin matematik hocanıza... |
İpler sizde kalsın...Kupa bizim elimizde ;) |
Elinizdekinin ip olduğuna eminmisiniz |
Yüz yılın fıkrası :D |
hala konuşuyo yüzsüzler yaaa :D:D |
Önde olan biziz ve ipler sizin elinizde ha ha ha güldürmeyin beni yaa:D:D |
Beşiktaş ipi zirveye atmış tırmanarak çıkmış. İşi bitince ipi çözmüş meğer Sivasta ipin ucunda tırmanmaya çalışıyormuş düşmüş ölmüş :D 2008-2009 sezonu final sahnesi :D |
ya bu sivaslıların zekala ilgili çok ciddi problemleri war:D:D:D |
kanımca bunlar sırtları açık yatıyolar akşamları :D:D |
Alıntı:
|
bide iğne verelim o zmn dikiş nakış ii gider lig sonunda sıkıntıdan başka bişey yapmayacaksınız nede olsa |
Boş konuşmalar...Lig sonunda görüşürüz inşallah... |
onların ellerinde ki tep ip çamaşır ipi olur... Onunlada gidin formalarınızı kurutun siz ... |
ipler elimizde diyorlar ama sanırım ipin ucu biyerlerine kaçmış :D:D:D:D mesela kulaklarına :D:D:D:D |
İşte bizde onu istiyoruz. İpler hep sizde kalsın böyle. Aman bırakmayın ipi, sıkı tutun. |
Türkiye`de Saat: 19:22 . |