![]() |
Bursa'da Yıldıray Sesleri http://www.sporx.com/images/1/29/6610_B_yildiray004.jpg Turkcell Super Lig'in bitimine 2 hafta kala Bursasporlu yönetim ve teknik heyet transfer için kolları sıvadı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın listesinde bulunan isim ise 10 yıldır Bundesliga'da forma giyen Yıldıray Baştürk. Almanya Ligi'nin en yetenekli oyuncuları arasında yer alan Yıldıray Baştürk için Bursaspor kolları sıvadı. Başkan İbrahim Yazıcı, Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda Baştürk'ün menajeri ile İzmir'de bir araya geldiği ve ön görüşmenin sağlandığı öğrenildi. Ertuğrul Sağlam'ın kadrosunda görmek istediği Yıldıray Baştürk'ün ise şartların oluşması halinde Bursaspor'da oynamak istediği öğrenildi. |
Bastürk artik yoklari oynuyor, bu sezon toplasan 10 mac bile etmez oynadigi tüm maclar... Benim kaldigim yere cok yakin oynadigi Stuttgart sehri ve haliyle takip ediyorum Yildirayi. Ne de olsa Türk futbolcusu... Ama Bursa zaten maddi sIkIntI icinde, böyle bir transferi kaldiramazlar acikcasi! Hani sahaya cikip oynasa, birseyler yapsa, Tamam diyecegim, ama adam sagdan sola dönerken sakatlaniyo... Cam adam Gökhan Zan misali yani! Yillik ücretide Bursayi asar, bence transfer haberi yalan. |
Sakatlığı olmasa bizde bile görmek isterim Yıldıray'ı, çok iyi bir oyuncu gerçekten...Ama saktlığı mahvetti futbol hayatını, daha toparlanır mı şüpheli, yaa tutarsa hesabı alıyor Bursa işte... |
bursanın transfer politikası maddi acıdan kaldırırmı acaba |
Alıntı:
|
besıktasa gel ne yapacan bursayııııı |
bir yere gelmesin..otursun oturduğu yerde.. |
bastürk cok begendim bir futbolcu ahh o sakatligi olmasa cok daha iyi yerlerde olabilirdi.. |
Türkiye`de Saat: 22:11 . |