![]() |
Mehmet Yıldız: Şampiyon yapmadan gitmem Sivasspor´un yıldızı Mehmet Yıldız, hakkında çıkan transfer haberlerine yanıt verdi. Bir çok takımdan teklif alan golcü oyuncu, “Ben de her futbolcu gibi 4 büyük kulübün birisinde futbol oynayıp daha sonra yurt dışında bir kulübe trensfer olmak istiyorum. Ama benim önce gerçekleştirmem gereken hedeflerim var. Öncelikle beni bu duruma getiren Sivasspor’u futbolcu arkadaşlarım ile birlikte şampiyon yapmak istiyoruz. Daha sonra gelecek bu teklifleri değerlendirebilirim. Ama ilk olarak Sivasspor’a vefa burcumu ödemem gerek. Yani takımımı şampiyon yapmadan hiç bir yere gitmem” dedi. Yıldız, maçla ilgili olarak da, “İnancımızı hiçbir zaman yitirmedik. İkinci yarıda çok iyi mücadele edip, hak ettiğimiz galibiyete ulaştık” diye görüş bildirdi. |
sen hangi gezegende yasiyorsun mehmetim :D fifa manager oyunu oyna belki orda daha sanslisindir :D |
evet evet anlıyorum seni...fazla hayalperestlik iyi değildir. |
Hayatinin sonuna kadar Sivasspor'da kalacak garibim... |
artık CarLos gibi 40 yaşına kadar oynarsın :D:D |
Aman çok büyük oyuncu da , Şampiyon yapmadan gitmezmiş..bla bla bla ..bi git yaa Mehmet komik olma |
Demekki Uzun yıllar Sivas'tasin Ne Mutlu Bizlere ;) |
Demekki futboluda Sivas ta bırakacak :D |
Sen kimsinki yaa, hey Allahım... |
Zaten bu Sivası her gün birileri şampiyon yapıyor. Ne cevherler varmış sizde. |
Kendini Messi filan zannediyo herhalde yazık :D |
sana ömür boyu basarılar :D |
jübile sivasta..hayırlı olsun :D |
opera mehmet opera :D |
Boş konuşuyor yaw,parayı görsün ertesi gün gider Sonrada kulübümü mali yönden düşündüğüm için fln kem küm Bilmiyoruz sanki.. |
bu kadar basıt olma mehmet yarın oburgun gıdersın bı takıma yedırırler bu soyledıklerını sonra dansoz gıbı kıvırmaya calısırsın. sen kucuk takımın buyuk golcususun zaten buyuk takımlarda harcanırsın kıymetını bıl takımının fazla konusma ısıne bak sen ;) |
Türkiye`de Saat: 15:54 . |